fbpx
Top

Workshops en bedrijfstrainingen

Iedereen weet hoe belangrijk een gezonde leefstijl is maar toch kan het lastig zijn om dit in de praktijk te brengen. Tijdens diverse workshops gaan we op een laagdrempelige en interactieve manier aan de slag met een gezondere leefstijl. Deelnemers leren meer over een gezonde voedingspatroon, gezonde leefstijl en krijgen daarbij handige tips & tricks.

Geplande workshops

Een workshop is de basis voor iedereen die interesse heeft in gezonder leven. Er zijn diverse mogelijkheden.

Houd deze pagina in de gaten om op de hoogte te blijven van de workshops en masterclasses die aangeboden zullen worden.

Workshop - Hoe kom je van je suikerverslaving af? - FitFoodFab

Hoe kom je van je suikerverslaving af?
10 april 2019 | 19:00 – 21:30 uur

Ben je moe, futloos, prikkelbaar, heb je vaak trek in zoet na een maaltijd en/of zou je misschien een paar kilo’s kwijt willen? Kom dan naar mijn workshop ‘Hoe kom je van je suikerverslaving af?’.

Lees meer

Workshop geven FitFoodFab

Bedrijfstrainingen

Ik geef ook workshops en trainingen binnen bedrijven. De workshops/trainingen worden afgestemd op het bedrijf. Voor meer informatie kan jij (of jouw werkgever) altijd contact met mij opnemen.

Ervaringen van anderen

Interessante workshop voor iedereen om je bewuster te doen zijn van je voeding en het effect hiervan op je lichaam. Kleine moeite, groot plezier! 👍🏻

Esther

Met dank aan Sanne Buren ben ik weer een stukje wijzer geworden op het gebied van voeding/ hormonen/ suikers en de effecten daarvan op het dagelijks leven. Bedankt Sanne, voor mij ben je een voorbeeld!

Sharita

Een hele leerzame training om met kleine stappen toch een beter voedingspatroon aan te nemen. De gegeven tips maken het makkelijk toe te passen op je dagelijkse voeding dus je kan direct aan de slag. Ik kan het iedereen aanbevelen die de stap wil zetten naar een gezondere en fitte levensstijl.

Marije

Ik heb de training als interessant ervaren waarbij ik inzicht heb gekregen in de effecten en werking van hormonen. De praktische tips die Sanne tijdens de training heeft gegeven, hebben mij bewuster gemaakt om een gezonde voedingspatroon en leefstijl te hanteren.

Kadir

Sanne, wat ben je een goede spreker en overtuiger! Niet al dat spannende gedoe, gewoon hoe JIJ bent!!!!!!

Patty

Zeer informatieve training en een ideale basis voor als je gezonder en bewuster wilt leven! Sanne is onwijs enthousiast over haar vakgebied en vertelt er alles over op een open en begrijpelijke manier! Aanrader dus 😁

Shelley

Bedrijfstrainingen

Ik geef ook workshops en trainingen binnen bedrijven. De workshops/trainingen worden afgestemd op het bedrijf. Voor meer informatie kan jij (of jouw werkgever) altijd contact met mij opnemen. Tijdens de workshop/training gaan we op een laagdrempelige en interactieve manier aan de slag met een gezondere leefstijl of onderwerp naar keuze. Hieronder heb ik een viertal trainingen beschreven.

Gezond eten, thuis en op het werk!

In deze workshop krijgen werknemers antwoord op alle vragen over gezond eten, thuis en op het werk. Wat neem je mee naar je werk? Hoe blijf je de hele dag energiek? Hoe pas je gezond eten op een makkelijke manier toe?

Hoe kom je van je suikerverslaving af?

Tijdens de interactieve workshop geef ik de werknemers een korte introductie over ons hormoonstelsel en wat het effect is van (geraffineerde) suikers op onze hormonen en de rest van ons lichaam. Ik leer de werknemers ook waarom suiker zo verslavend is, hoe je (verborgen) suikers kunt herkennen en hoe je minder suiker kunt eten/drinken. Aan de hand van voorbeelden kunnen ze ook zelf aan de slag met een weekmenu.

Je bent wat je eet (verteerd)!

In deze workshop vertel ik aan de hand van een stuk theorie hoe onze darmen, ook wel ons tweede brein, precies werken. Ik leer de werknemers wat voor invloed de spijsvertering heeft op hoe je je voelt, zowel fysiek als mentaal. Daarnaast bespreek ik welke voeding je nodig hebt om jezelf te activeren, tot rust te komen en om (geluks)hormonen aan te maken.

Stress & Voeding

Veel mensen hebben last van (te veel) stress. Maar wat voor invloed heeft stress eigenlijk op je lichaam, zowel positief als negatief? En waarom neigen we naar ongezond eten als we stress hebben? In deze workshop vertel ik alles over de invloed van stress op voeding (spijsvertering) maar ook wat voor invloed voeding op stress heeft en dat zelfs voeding voor stress kan zorgen! Dit doe ik aan de hand van en stuk theorie mee over hormonen, spijsvertering, voeding en de invloed van stressfactoren.

Heb je interesse in het volgen of organiseren van een workshop?