fbpx
Top

Workshops

Iedereen weet hoe belangrijk een gezonde leefstijl is maar toch kan het lastig zijn om dit in de praktijk te brengen. Tijdens diverse workshops gaan we op een laagdrempelige en interactieve manier aan de slag met een gezondere leefstijl. Deelnemers leren meer over een gezonde voedingspatroon, gezonde leefstijl en krijgen daarbij handige tips & tricks.

Geplande workshops

Een workshop is de basis voor iedereen die interesse heeft in gezonder leven. Er zijn diverse mogelijkheden.

Houd deze pagina in de gaten om op de hoogte te blijven van de workshops en masterclasses die aangeboden zullen worden.

Workshop - Hoe kom je van je suikerverslaving af? - FitFoodFab

Hoe kom je van je suikerverslaving af?
10 april 2019 | 19:00 – 21:30 uur

Ben je moe, futloos, prikkelbaar, heb je vaak trek in zoet na een maaltijd en/of zou je misschien een paar kilo’s kwijt willen? Kom dan naar mijn workshop ‘Hoe kom je van je suikerverslaving af?’.

Lees meer

Workshop geven FitFoodFab

Bedrijfstrainingen

Ik geef ook workshops en trainingen binnen bedrijven. De workshops/trainingen worden afgestemd op het bedrijf. Voor meer informatie kan jij (of jouw werkgever) altijd contact met mij opnemen.

Ervaringen van anderen

Interessante workshop voor iedereen om je bewuster te doen zijn van je voeding en het effect hiervan op je lichaam. Kleine moeite, groot plezier! 👍🏻

Esther

Met dank aan Sanne Buren ben ik weer een stukje wijzer geworden op het gebied van voeding/ hormonen/ suikers en de effecten daarvan op het dagelijks leven. Bedankt Sanne, voor mij ben je een voorbeeld!

Sharita

Een hele leerzame training om met kleine stappen toch een beter voedingspatroon aan te nemen. De gegeven tips maken het makkelijk toe te passen op je dagelijkse voeding dus je kan direct aan de slag. Ik kan het iedereen aanbevelen die de stap wil zetten naar een gezondere en fitte levensstijl.

Marije

Ik heb de training als interessant ervaren waarbij ik inzicht heb gekregen in de effecten en werking van hormonen. De praktische tips die Sanne tijdens de training heeft gegeven, hebben mij bewuster gemaakt om een gezonde voedingspatroon en leefstijl te hanteren.

Kadir

Sanne, wat ben je een goede spreker en overtuiger! Niet al dat spannende gedoe, gewoon hoe JIJ bent!!!!!!

Patty

Zeer informatieve training en een ideale basis voor als je gezonder en bewuster wilt leven! Sanne is onwijs enthousiast over haar vakgebied en vertelt er alles over op een open en begrijpelijke manier! Aanrader dus 😁

Shelley

Bedrijfstrainingen

Ik geef ook workshops en trainingen binnen bedrijven. De workshops/trainingen worden afgestemd op het bedrijf. Voor meer informatie kan jij (of jouw werkgever) altijd contact met mij opnemen. Tijdens de workshop/training gaan we op een laagdrempelige en interactieve manier aan de slag met een gezondere leefstijl of onderwerp naar keuze.

NieuwsbriefSchrijf je in en blijf op de hoogte!

Ik wil jou inspireren en motiveren om af te vallen, van je fysieke en mentale klachten af te komen en je op weg te helpen naar de beste versie van jezelf! Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.