fbpx
Top

Veelgestelde vragen

Wat voor opleidingen heb je gedaan?

Ik vind dat ik nooit uitgeleerd ben, dus ik probeer altijd up-to-date te blijven in de gezondheidswereld (opleidingen en cursussen blijven volgen). Deze opleidingen heb ik afgerond:

 • Orthomoleculair Adviseur Gevorderd (2020)
 • Orthomoleculair Adviseur Basis (2020)
 • Trainer Hormoonfactor (2018)

En zo heb ik de volgende cursussen gevolgd:

 • Schrijven als tool voor je coachee/client (2020)
 • Pranic Healing (2020)
 • Behandelprotocollen: Hormonen en Vrouwenklachten (2020)
 • Behandelprotocollen Fybromyalgie (2019)
 • Darmvitaal (2019)
 • Energetisch Morfologische Bloedtest (2019)
 • Van Leaky gut tot ontsteking (2018)
 • Insulineresistentie omkeerbaar (2018)
 • Voeding & Hormonen (2018)
Hoe onderscheid jij je van alle andere coaches?

Door veel verschillende scholingen en cursussen te volgen, verschillende boeken en wetenschappelijke artikelen te lezen en altijd up-to-date te blijven probeer ik goed op de hoogte te blijven om je van de juiste informatie te voorzien. Daarnaast laat ik mij ook inspireren door andere mensen met veel passie voor gezondheid. Ook ben ik ervaringsdeskundige dus ik weet uit eigen ervaring hoe het is en voelt om een verstoorde hormoonbalans te hebben, maar ook om mijn lichaam weer in balans te krijgen. Door de actieve coaching die ik aanbied en de kleine extra’s wil ik samen met jou er echt een blijvende leefstijl verandering van gaan maken.

Hoe lang duurt het intakegesprek en coachgesprekken?

In principe duurt het intakegesprek 45 tot 60 minuten en een coachgesprek 60 minuten. Ik neem namelijk altijd de tijd voor je zodat we rustig kunnen bespreken hoe het gaat, waar jij tegenaan loopt en om aanpassingen te maken. Ook hier geldt dat voor mij kwaliteit voorop staat.

Moet ik me voorbereiden op het intakegesprek?

Voordat het intakegesprek plaatsvindt ontvang je van mij een intake- en stressvragenlijst. Daarnaast vraag ik je of je een week een voedingsdagboek wilt bijhouden. Tijdens het uitgebreide intakegesprek nemen we het allemaal samen door, bespreken we wat je doel is en kan ik je een persoonlijk advies geven.

Wat is een supermarktsafari?

Tijdens de supermarktsafari neem ik jou mee door de winkel en laat ik verschillende producten zien; nieuwe producten, light producten, optimale en minder optimale producten, alles komt aan bod.

Raak jij weleens in de war door supermarktschappen met zogenaamde ‘gezonde’ producten? Zoals light producten, vruchtensappen zonder echte vruchten en ‘echt’ speltbrood met maar weinig spelt? Weet je niet wat je nou het beste kunt kopen in de supermarkt?

Gedurende de safari kun je me alles vragen. In één uur gaan we samen de supermarkt verkennen en gaan we voor slimme keuzes door-kennisvergroting. Tips, leuke weetjes, etiketten leren lezen, warenkennis en een leuke middag.

Vergoedt mijn zorgverzekeraar de coachingstrajecten?

De kosten van de EMB Bloedtest, coachingstrajecten en de (extra) losse coachgesprekken worden niet door de zorgverzekeraar vergoed. Zodra dit verandert dan laat ik het je zo snel mogelijk weten!

Tip: Informeer bij jouw werkgever of er budget is voor vitaliteit/ gezondheid/ duurzame inzetbaarheid. Mogelijk vergoedt jouw werkgever (een deel van) de kosten.

Kan mijn werkgever ook een workshop van jou aanbieden?

Dat kan zeker! FitFoodFab geeft ook workshops binnen bedrijven. De workshops worden afgestemd op het bedrijf. Voor meer informatie kan jouw werkgever altijd contact met mij opnemen.

Wat betekent het certificaat van Jasperalblas.nl?

Dat ik in het bezit ben van het certificaat van Jasperalblas.nl betekent dat ik aangesloten ben bij het team van Jasperalblas.nl. Jasper waarborgt de kwaliteit van de coaches die zijn aangesloten en de EMB bloedtest afnemen.