fbpx
Top
 

Ervaring van anderen

Dit zeggen anderen die een coachingstraject hebben gevolgd
Met dank aan Sanne ben ik weer een stukje wijzer geworden op het gebied van voeding/ hormonen/ suikers en de effecten daarvan op het dagelijks leven.
Sanne is erg betrokken en leest zich goed in. Komt met veel oplossingen en tips en heeft ook veel kennis van zaken.
Het lukte mij maar niet om mijn eetpatroon om te gooien en mezelf in te zetten voor een gezondere leefstijl. Sanne is behalve attent ook heel deskundig in de adviezen die ze geeft.

Wil je ook persoonlijk begeleid worden?

Dit zeggen anderen nog meer:

Linda
juni 2020

Ik ben heel blij dat ik heb gekozen voor het 3 maanden traject. Sanne is heel vriendelijk, neemt de tijd en staat voor je klaar. Op advies van Sanne heb ik mijn voedingspatroon aangepast en dat ging boven verwachting goed. De EMB bloedtest wees uit welke supplementen ik nodig had om mijn tekorten aan te vullen. Met deze combinatie van de juiste voeding en supplementen en meer lichaamsbeweging, ben in 2,5 maand 7 kilo afgevallen. Ik ben minder vaak moe en zit lekkerder in mijn vel.

Eva
februari 2020

Ik kan wel zeggen dat ik na het coachingstraject letterlijk en figuurlijk veel beter in mijn vel zit. Niet alleen mijn voedingsstijl, maar ook mijn levensstijl en mindset zijn enorm verbeterd! En dit heeft geweldige resultaten gegeven. Zo ben ik inmiddels ruim tien kilo afgevallen en ben ik van mijn darmklachten af (waar ik al mijn hele leven last van had en de medische wereld geen oorzaak voor kon vinden). Daarnaast heb ik binnen vier maanden een normale menstruatiecyclus en dat met PCOS. Ik had nooit kunnen denken dat ik mij lichamelijk en geestelijk zo goed zou kunnen voelen. Ik voel mij door de hulp en begeleiding van Sanne oprecht veel gelukkiger en relaxter! Sanne luistert echt naar je en geeft precies de informatie en tips die bij je passen. Het coachingstraject en Sanne hebben mijn verwachtingen overtroffen en iedereen zou zichzelf zo'n coach moeten gunnen. Door Sanne ben ik gaan inzien wat goed voor mij is en voor mij werkt. Ik voel me geweldig. Sanne duizend maal dank!

Matthijs
januari 2019

Ben ontzettend blij dat ik de EMB-test en het coachingstraject bij Sanne heb gedaan! Het was heel persoonlijk en ze heeft me concrete adviezen gegeven waarmee ik aan de slag kon. Ik voel me fitter en belangrijker, ik weet beter hoe ik goed voor m’n lichaam kan zorgen zodat ik ook fit blijf!

Emma
december 2019

Sanne is geweldig! Ze heeft zoveel kennis over het lijf en hoe het werkt. Ze heeft de tijd genomen om mijn lijf en mijn situatie te begrijpen, en haar adviezen afgestemd op mijn persoonlijke behoefte. Tijdens het coachingstaject was er een prettige mix van aanmoedigende berichten, uitdaging in de voeding en grensverleggende persoonlijke opdrachten. Inmiddels heb ik voldoende handvatten om zelf door te gaan én heb ik mijn vervolgafspraak voor volgend jaar al gemaakt. Ik gun iedereen een Sanne in zijn/haar leven, wat een verrijking als je lichaam en geest meer in balans komen!

Pauline
november 2019

Ik ben heel erg geholpen met het coachingstraject wat ik heb doorlopen. Sanne heeft heel veel kennis in huis en weet dat op een hele prettige manier over te dragen. Nu ik weet waar mijn darmen wel en niet zo goed tegen kunnen heb ik (met hulp van Sanne) een eetpatroon weten te ontwikkelen waar ik me erg goed bij voel. Ik heb meer energie en zit mentaal ook beter in mijn vel. En ook niet geheel onbelangrijk, ik ben al een aantal kilo lichter! Kortom ik ben heel erg tevreden!

Florence
september 2019

Ik ben door het coachingstraject zowel lichamelijk als mentaal zoveel meer in balans geraakt. En dat vond ik ook zo ontzettend goed aan dit traject, dat je zowel mentaal als lichamelijk wordt bekeken en begeleid. Want het heeft immers allemaal invloed op elkaar. Na het traject had ik meer energie, geen buikklachten meer, een mooiere huid en ben ik weer op een natuurlijke manier zwanger geworden. Een mooier resultaat kan bijna niet.

Sanne
juni 2019

Mijn ervaring met Sanne van FitFoodFab is lifechanging te noemen. Waar ik alle dieten wel eens heb geprobeerd was het mij tot nu toe nog niet gelukt om het een levensstijl te maken. Mijn nieuwe manier van eten en bewegen draait om meer energie hebben, mij fitter voelen, rust in mijn hoofd krijgen en ontspannen. En wat blijkt, dan volgen de kilo's vanzelf. Door mijn focus te verleggen is het een levenstijl geworden die makkelijk vol te houden is. Sanne heeft mij hier op een prettige, duidelijke en bovenal lieve manier in gecoacht. Veel dank!

Shelley
Mei 2019

Sanne heeft mij enorm geholpen om bewustere keuzes te maken die passen bij de behoeften van mijn lichaam. Door hier beter naar te luisteren merkte ik al snel resultaten! Behalve de kilo's ging ik me ook een stuk beter voelen en ging mijn energielevel omhoog. Juist omdat Sanne zelf veel ervaring heeft is het fijn als ze met praktische tips komt die iedereen in zijn dagelijks leven kan toepassen. Bijvoorbeeld door mijn week vooruit te plannen en daardoor veel minder in de verleiding te komen om 'slechte' dingen te eten. Kortom, echt een aanrader voor als je meer in balans wilt zijn en bewuster wilt leven door naar je lichaam te luisteren!

Anoniem
september 2018

Ik had al veel gelezen over hormonen, maar hoe het nu precies zat met voeding, hormoonhuishouding en stress… geen idee! Sanne vertelde over haar opleiding en ze wist direct een paar snaren te raken. Ik werd nieuwsgierig en heb een afspraak met Sanne gemaakt. Daar ben ik tot op de dag van vandaag nog zó gelukkig mee! Zij heeft mij meegenomen in haar behandeltraject. Ze heeft me eerst “uitgeplozen”, om vervolgens te vertellen waarom de zaken zijn zoals ze zijn en daarna een passend advies gegeven. Zowel op het gebied van voeding als mentaal. Ik ben bevrijd, ik heb weinig spanning meer, mijn hoofdpijn is voor 90% verdwenen en ik voel me enorm energiek! Ontzettend bedankt voor alle eyeopeners Sanne, ik ben zo blij dat je op mijn pad bent gekomen!

Maaike
december 2018

Bedankt Sanne voor het afgelopen traject, ik vond het een fijne ervaring. Je hebt me in laten zien wat ik kan veranderen, niet alleen met betrekking tot mijn eetpatroon maar ook met betrekking tot stressbeperking. Wat ik erg fijn vond, is dat je alles zo duidelijk uitlegde. Nu ik weet hoe mijn hormoonhuishouding werkt en hoe deze ontregeld is, kan ik beter aan de slag en heb ik nog meer motivatie om een suikervrij eetpatroon vol te houden. Dank daarvoor! Ik heb ook je tip opgevolgd om te gaan schrijven over alle gebeurtenissen van het afgelopen jaar en heb besloten dit online te gaan doen. Vanuit daar link ik ook een paar keer naar jouw site, dus dat geeft wel aan hoe fijn ik jouw begeleiding vond.

Jantien
Januari 2019

Na een langere periode van onder druk staan begon ik me fysiek en mentaal steeds slechter te voelen. Ik worstelde me vaak misselijk, moe en duizelig de dagen door. Sanne is een collega van me en zag het gebeuren. Ze bood haar kennis en hulp aan. Een vragenlijst, voedingsdagboek en intakegesprek volgde. Sanne gaf me inzicht in de disbalans die was ontstaan in mijn hormonen. Met wat simpele aanpassingen in mijn leven (zoals meer vetten eten en meer naar buiten) heb ik die hormonen beter in balans gekregen en voel ik me veel energieker. Wat ik echt heel fijn vind aan Sanne is haar inlevingsvermogen. Ze luistert echt naar mensen. Ze voelt mee. Ze ziet je. Elk coachingstraject is maatwerk. Bij mij was het kort, bondig en praktisch. Wat op dat moment voor mij heel passend was.

Wil je ook persoonlijk begeleid worden?