fbpx
Top

Ervaring van anderen

Sanne is erg betrokken en leest zich goed in. Komt met veel oplossingen en tips en heeft ook veel kennis van zaken.

Interessante workshop voor iedereen om je bewuster te doen zijn van je voeding en het effect hiervan op je lichaam. Kleine moeite, groot plezier! 👍🏻

Met dank aan Sanne Buren ben ik weer een stukje wijzer geworden op het gebied van voeding/ hormonen/ suikers en de effecten daarvan op het dagelijks leven. Bedankt Sanne, voor mij ben je een voorbeeld!

Vorige week heb ik de clean 9 gedaan. Ik kwam hier via Sanne's insta op. Sanne heeft mij heel fijn begeleid tijdens de clean 9, wat ik als fijne stok achter de deur heb ervaren. Ze heeft veel kennis en deelt dit ook graag! Dank je wel Sanne

Wil je ook persoonlijk begeleid worden?

Coachingstrajecten

Florence

Ik ben door het coachingstraject zowel lichamelijk als mentaal zoveel meer in balans geraakt. En dat vond ik ook zo ontzettend goed aan dit traject, dat je zowel mentaal als lichamelijk wordt bekeken en begeleid. Want het heeft immers allemaal invloed op elkaar. Na het traject had ik meer energie, geen buikklachten meer, een mooiere huid en ben ik weer op een natuurlijke manier zwanger geworden. Een mooier resultaat kan bijna niet.

Sanne

Mijn ervaring met Sanne van FitFoodFab is lifechanging te noemen. Waar ik alle dieten wel eens heb geprobeerd was het mij tot nu toe nog niet gelukt om het een levensstijl te maken. Mijn nieuwe manier van eten en bewegen draait om meer energie hebben, mij fitter voelen, rust in mijn hoofd krijgen en ontspannen. En wat blijkt, dan volgen de kilo's vanzelf. Door mijn focus te verleggen is het een levenstijl geworden die makkelijk vol te houden is. Sanne heeft mij hier op een prettige, duidelijke en bovenal lieve manier in gecoacht. Veel dank!

Shelley

Sanne heeft mij enorm geholpen om bewustere keuzes te maken die passen bij de behoeften van mijn lichaam. Door hier beter naar te luisteren merkte ik al snel resultaten! Behalve de kilo's ging ik me ook een stuk beter voelen en ging mijn energielevel omhoog. Juist omdat Sanne zelf veel ervaring heeft is het fijn als ze met praktische tips komt die iedereen in zijn dagelijks leven kan toepassen. Bijvoorbeeld door mijn week vooruit te plannen en daardoor veel minder in de verleiding te komen om 'slechte' dingen te eten. Kortom, echt een aanrader voor als je meer in balans wilt zijn en bewuster wilt leven door naar je lichaam te luisteren!

Anoniem

Ik had al veel gelezen over hormonen, maar hoe het nu precies zat met voeding, hormoonhuishouding en stress… geen idee! Sanne vertelde over haar opleiding en ze wist direct een paar snaren te raken. Ik werd nieuwsgierig en heb een afspraak met Sanne gemaakt. Daar ben ik tot op de dag van vandaag nog zó gelukkig mee! Zij heeft mij meegenomen in haar behandeltraject. Ze heeft me eerst “uitgeplozen”, om vervolgens te vertellen waarom de zaken zijn zoals ze zijn en daarna een passend advies gegeven. Zowel op het gebied van voeding als mentaal. Ik ben bevrijd, ik heb weinig spanning meer, mijn hoofdpijn is voor 90% verdwenen en ik voel me enorm energiek! Ontzettend bedankt voor alle eyeopeners Sanne, ik ben zo blij dat je op mijn pad bent gekomen!

Maaike

Bedankt Sanne voor het afgelopen traject, ik vond het een fijne ervaring. Je hebt me in laten zien wat ik kan veranderen, niet alleen met betrekking tot mijn eetpatroon maar ook met betrekking tot stressbeperking. Wat ik erg fijn vond, is dat je alles zo duidelijk uitlegde. Nu ik weet hoe mijn hormoonhuishouding werkt en hoe deze ontregeld is, kan ik beter aan de slag en heb ik nog meer motivatie om een suikervrij eetpatroon vol te houden. Dank daarvoor! Ik heb ook je tip opgevolgd om te gaan schrijven over alle gebeurtenissen van het afgelopen jaar en heb besloten dit online te gaan doen. Vanuit daar link ik ook een paar keer naar jouw site, dus dat geeft wel aan hoe fijn ik jouw begeleiding vond.

Jantien

Na een langere periode van onder druk staan begon ik me fysiek en mentaal steeds slechter te voelen. Ik worstelde me vaak misselijk, moe en duizelig de dagen door. Sanne is een collega van me en zag het gebeuren. Ze bood haar kennis en hulp aan. Een vragenlijst, voedingsdagboek en intakegesprek volgde. Sanne gaf me inzicht in de disbalans die was ontstaan in mijn hormonen. Met wat simpele aanpassingen in mijn leven (zoals meer vetten eten en meer naar buiten) heb ik die hormonen beter in balans gekregen en voel ik me veel energieker. Wat ik echt heel fijn vind aan Sanne is haar inlevingsvermogen. Ze luistert echt naar mensen. Ze voelt mee. Ze ziet je. Elk coachingstraject is maatwerk. Bij mij was het kort, bondig en praktisch. Wat op dat moment voor mij heel passend was.

Wil je ook persoonlijk begeleid worden?