fbpx
Top
 

Ervaringen van anderen

Met dank aan Sanne ben ik weer een stukje wijzer geworden op het gebied van voeding/ hormonen/ suikers en de effecten daarvan op het dagelijks leven.
Sanne is erg betrokken en leest zich goed in. Komt met veel oplossingen en tips en heeft ook veel kennis van zaken.
Het lukte mij maar niet om mijn eetpatroon om te gooien en mezelf in te zetten voor een gezondere leefstijl. Sanne is behalve attent ook heel deskundig in de adviezen die ze geeft.

Wil je ook persoonlijk begeleid worden?

Ik vond het onwijs interessant om het EMB-bloedtest traject bij Sanne te doen. Je komt zo onwijs veel van je lichaam te weten. Dingen die je misschien vermoede kunnen bevestigd worden maar er kunnen ook andere dingen waar je niets vanaf wist naar boven komen. Sanne legt alles duidelijk uit en geeft je de tools om er mee aan de slag te gaan.

Dominga Valdes

februari 2021

Het is superfijn om te weten wat er in jouw lichaam speelt en waar je specifiek aan kunt ofwel moet werken. Tot in details krijg je een uitgebreide uitslag met hele concrete informatie. Super waardevol en zou het iedereen aanraden!

Cristine

januari 2021

Door Sanne en het traject ben ik heel veel te weten gekomen over voeding, stress, beweging en wat het allemaal met je lichaam doet. Sanne geeft op een fijne manier veel informatie en gaat ook open het gesprek met je aan waardoor zij alle benodigde informatie krijgt die zij nodig heeft om een advies op te kunnen stellen, zonder dat je veel ellenlange vragenlijsten moet invullen. Dankzij het EMB bloedtest traject weet ik nu wat mijn lichaam nodig heeft en welke stappen ik (fysiek en mentaal) het beste kan zetten, waarmee ik hoop van mijn klachten af te komen.

Jenita

december 2020

Heel duidelijk en vriendelijk te woord gestaan. Je krijgt snel antwoord op vragen (mail) en het word duidelijk omschreven allemaal. Zeer prettig gesprek gehad zowel in real-life als via de pc.

Xandra

december 2020

Mijn ervaring met de EMB bloedtest bij Sanne is ontzettend goed. Ze luistert naar je verhaal, geeft je naast de uitslag een heel goed advies en voorbeelden/oplossingen. Je voelt je begrepen bij haar!

Mandy

november 2020

EMB bloedtest en de ondersteuning van Sanne waren de missing link die ik nodig heb voor mijn gezondheid. Nu weet ik aan de hand van de test waar ik gevoelig voor ben qua voeding maar ook wat ik moet doen dagelijks om het optimale uit mijn gezondheid te halen.

Guido

november 2020

De EMB bloedtest heeft me veel inzicht gegeven in de conditie van mijn lichaam op dit moment. Sanne is een warm persoon die uitgebreid de tijd neemt voor de intake en het bespreken van de resultaten. Ik ben blij dat ik bij haar terecht kon voor de EMB test.

Florianne

oktober 2020

Na jaren tobben met vage klachten de knoop doorgehakt en een EMB bloedtest traject gedaan. En wat fijn om dan te horen dat het niet tussen je oren zit maar er daadwerkelijk een oorzaak is voor mijn klachten. En je gelijk de handvaten krijgt om hier zelf iets aan te doen.

Carola

september 2020

Ik ben erg tevreden over de behaalde resultaten en ik heb het gehele traject als erg fijn en positief ervaren. Ik heb in 3 maanden veel bereikt. Meer dan ik van tevoren verwacht had. Ik heb weer over mijzelf geleerd. Maar vooral voel ik mij beter. Ik zit veel lekkerder in mijn vel en lichamelijk voel ik mij ook veel beter. Af en toe kreeg ik een 'schop onder mij kont', maar dat had ik nodig om weer op de goede weg te komen. Ik had dit niet alleen kunnen bereiken, maar dankzij de goede begeleiding is dit allemaal gelukt!

Evelien

september 2020

Na een eerder bloedtest was ik nieuwsgierig hoe ik voor stond en via internet kwam ik bij Sanne terecht ! Ik ben super blij en tevreden met deze kundige warme vrouw! Ze weet de juiste vragen te stellen en op een kundige maar leuke manier te vertellen hoe het ervoor staat. Ik wist dat het niet goed was maar wel een wake up call! En eye opener! Ik ben met de tips aan de slag gegaan en wat een verschil ik ben zo dankbaar dat Sanne me zo goed en fijn heeft geholpen ik zou iedereen een apk aanraden en zeker bij deze leukerd vol enthousiasme en passie vóór haar werk/cliënten. Ben heel dankbaar en voel me zoveel energieker zeker het mooiste kado wat je jezelf kan geven! Thanks Sanne!

Yet

juni 2020

Dit zeggen anderen nog meer:

Evelien
september 2020

Ik ben erg tevreden over de behaalde resultaten en ik heb het gehele traject als erg fijn en positief ervaren. Ik heb in 3 maanden veel bereikt. Meer dan ik van tevoren verwacht had. Ik heb weer over mijzelf geleerd. Maar vooral voel ik mij beter. Ik zit veel lekkerder in mijn vel en lichamelijk voel ik mij ook veel beter. Af en toe kreeg ik een 'schop onder mij kont', maar dat had ik nodig om weer op de goede weg te komen. Ik had dit niet alleen kunnen bereiken, maar dankzij de goede begeleiding is dit allemaal gelukt!

Linda
juni 2020

Ik ben heel blij dat ik heb gekozen voor het 3 maanden traject. Sanne is heel vriendelijk, neemt de tijd en staat voor je klaar. Op advies van Sanne heb ik mijn voedingspatroon aangepast en dat ging boven verwachting goed. De EMB bloedtest wees uit welke supplementen ik nodig had om mijn tekorten aan te vullen. Met deze combinatie van de juiste voeding en supplementen en meer lichaamsbeweging, ben in 2,5 maand 7 kilo afgevallen. Ik ben minder vaak moe en zit lekkerder in mijn vel.

Eva
februari 2020

Ik kan wel zeggen dat ik na het coachingstraject letterlijk en figuurlijk veel beter in mijn vel zit. Niet alleen mijn voedingsstijl, maar ook mijn levensstijl en mindset zijn enorm verbeterd! En dit heeft geweldige resultaten gegeven. Zo ben ik inmiddels ruim tien kilo afgevallen en ben ik van mijn darmklachten af (waar ik al mijn hele leven last van had en de medische wereld geen oorzaak voor kon vinden). Daarnaast heb ik binnen vier maanden een normale menstruatiecyclus en dat met PCOS. Ik had nooit kunnen denken dat ik mij lichamelijk en geestelijk zo goed zou kunnen voelen. Ik voel mij door de hulp en begeleiding van Sanne oprecht veel gelukkiger en relaxter! Sanne luistert echt naar je en geeft precies de informatie en tips die bij je passen. Het coachingstraject en Sanne hebben mijn verwachtingen overtroffen en iedereen zou zichzelf zo'n coach moeten gunnen. Door Sanne ben ik gaan inzien wat goed voor mij is en voor mij werkt. Ik voel me geweldig. Sanne duizend maal dank!

Matthijs
januari 2019

Ben ontzettend blij dat ik de EMB-test en het coachingstraject bij Sanne heb gedaan! Het was heel persoonlijk en ze heeft me concrete adviezen gegeven waarmee ik aan de slag kon. Ik voel me fitter en belangrijker, ik weet beter hoe ik goed voor m’n lichaam kan zorgen zodat ik ook fit blijf!

Emma
december 2019

Sanne is geweldig! Ze heeft zoveel kennis over het lijf en hoe het werkt. Ze heeft de tijd genomen om mijn lijf en mijn situatie te begrijpen, en haar adviezen afgestemd op mijn persoonlijke behoefte. Tijdens het coachingstaject was er een prettige mix van aanmoedigende berichten, uitdaging in de voeding en grensverleggende persoonlijke opdrachten. Inmiddels heb ik voldoende handvatten om zelf door te gaan én heb ik mijn vervolgafspraak voor volgend jaar al gemaakt. Ik gun iedereen een Sanne in zijn/haar leven, wat een verrijking als je lichaam en geest meer in balans komen!

Pauline
november 2019

Ik ben heel erg geholpen met het coachingstraject wat ik heb doorlopen. Sanne heeft heel veel kennis in huis en weet dat op een hele prettige manier over te dragen. Nu ik weet waar mijn darmen wel en niet zo goed tegen kunnen heb ik (met hulp van Sanne) een eetpatroon weten te ontwikkelen waar ik me erg goed bij voel. Ik heb meer energie en zit mentaal ook beter in mijn vel. En ook niet geheel onbelangrijk, ik ben al een aantal kilo lichter! Kortom ik ben heel erg tevreden!

Florence
september 2019

Ik ben door het coachingstraject zowel lichamelijk als mentaal zoveel meer in balans geraakt. En dat vond ik ook zo ontzettend goed aan dit traject, dat je zowel mentaal als lichamelijk wordt bekeken en begeleid. Want het heeft immers allemaal invloed op elkaar. Na het traject had ik meer energie, geen buikklachten meer, een mooiere huid en ben ik weer op een natuurlijke manier zwanger geworden. Een mooier resultaat kan bijna niet.

Sanne
juni 2019

Mijn ervaring met Sanne van FitFoodFab is lifechanging te noemen. Waar ik alle dieten wel eens heb geprobeerd was het mij tot nu toe nog niet gelukt om het een levensstijl te maken. Mijn nieuwe manier van eten en bewegen draait om meer energie hebben, mij fitter voelen, rust in mijn hoofd krijgen en ontspannen. En wat blijkt, dan volgen de kilo's vanzelf. Door mijn focus te verleggen is het een levenstijl geworden die makkelijk vol te houden is. Sanne heeft mij hier op een prettige, duidelijke en bovenal lieve manier in gecoacht. Veel dank!

Shelley
Mei 2019

Sanne heeft mij enorm geholpen om bewustere keuzes te maken die passen bij de behoeften van mijn lichaam. Door hier beter naar te luisteren merkte ik al snel resultaten! Behalve de kilo's ging ik me ook een stuk beter voelen en ging mijn energielevel omhoog. Juist omdat Sanne zelf veel ervaring heeft is het fijn als ze met praktische tips komt die iedereen in zijn dagelijks leven kan toepassen. Bijvoorbeeld door mijn week vooruit te plannen en daardoor veel minder in de verleiding te komen om 'slechte' dingen te eten. Kortom, echt een aanrader voor als je meer in balans wilt zijn en bewuster wilt leven door naar je lichaam te luisteren!

Anoniem
september 2018

Ik had al veel gelezen over hormonen, maar hoe het nu precies zat met voeding, hormoonhuishouding en stress… geen idee! Sanne vertelde over haar opleiding en ze wist direct een paar snaren te raken. Ik werd nieuwsgierig en heb een afspraak met Sanne gemaakt. Daar ben ik tot op de dag van vandaag nog zó gelukkig mee! Zij heeft mij meegenomen in haar behandeltraject. Ze heeft me eerst “uitgeplozen”, om vervolgens te vertellen waarom de zaken zijn zoals ze zijn en daarna een passend advies gegeven. Zowel op het gebied van voeding als mentaal. Ik ben bevrijd, ik heb weinig spanning meer, mijn hoofdpijn is voor 90% verdwenen en ik voel me enorm energiek! Ontzettend bedankt voor alle eyeopeners Sanne, ik ben zo blij dat je op mijn pad bent gekomen!

Maaike
december 2018

Bedankt Sanne voor het afgelopen traject, ik vond het een fijne ervaring. Je hebt me in laten zien wat ik kan veranderen, niet alleen met betrekking tot mijn eetpatroon maar ook met betrekking tot stressbeperking. Wat ik erg fijn vond, is dat je alles zo duidelijk uitlegde. Nu ik weet hoe mijn hormoonhuishouding werkt en hoe deze ontregeld is, kan ik beter aan de slag en heb ik nog meer motivatie om een suikervrij eetpatroon vol te houden. Dank daarvoor! Ik heb ook je tip opgevolgd om te gaan schrijven over alle gebeurtenissen van het afgelopen jaar en heb besloten dit online te gaan doen. Vanuit daar link ik ook een paar keer naar jouw site, dus dat geeft wel aan hoe fijn ik jouw begeleiding vond.

Jantien
Januari 2019

Na een langere periode van onder druk staan begon ik me fysiek en mentaal steeds slechter te voelen. Ik worstelde me vaak misselijk, moe en duizelig de dagen door. Sanne is een collega van me en zag het gebeuren. Ze bood haar kennis en hulp aan. Een vragenlijst, voedingsdagboek en intakegesprek volgde. Sanne gaf me inzicht in de disbalans die was ontstaan in mijn hormonen. Met wat simpele aanpassingen in mijn leven (zoals meer vetten eten en meer naar buiten) heb ik die hormonen beter in balans gekregen en voel ik me veel energieker. Wat ik echt heel fijn vind aan Sanne is haar inlevingsvermogen. Ze luistert echt naar mensen. Ze voelt mee. Ze ziet je. Elk coachingstraject is maatwerk. Bij mij was het kort, bondig en praktisch. Wat op dat moment voor mij heel passend was.

Wil je ook persoonlijk begeleid worden?