fbpx
Top

Supermarktsafari

Weet jij welke voedingsmiddelen je nu het beste kunt kopen en wat je beter kunt vermijden?
De productverpakkingen, met de 'gezondheidslogo's, is pure marketing en vaak misleidend. Deze producten zijn bewerkt en bevatten E-nummers en vaak veel (verborgen) suikers.

Wil jij wel eens boodschappen doen met een persoonlijke coach? Meld je dan aan voor een Supermarktsafari. Een leuke en leerzame Safari voor groepen of individueel.

Wat houdt de supermarktsafari precies in?

In één uur gaan we samen de supermarkt verkennen. Tijdens de Supermarktsafari leer je hoe je etiketten kunt lezen en waar je op kunt letten, zodat je in het vervolg zelf betere en bewustere keuzes kunt maken in jouw supermarkt. Er zijn natuurlijk ook producten vol voedingstoffen te vinden in de supermarkt. Maar dan moet je wel weten welke! Door middel van voorbeelden ga ik je informeren.

Tijdens de safari neem ik jou mee door de winkel en laat ik verschillende producten zien; nieuwe producten, light producten, optimale en minder optimale producten, alles komt aan bod. Gedurende de safari kun je me alles vragen.

Waar gaan we op focussen?

Etiketten lezen 0
Handige basics 0
Route 0
Supermarktsafari inplannen

Keuzes maken in de supermarkt

Regelmatig krijg ik van mensen terug, dat ze het lastig vinden om verantwoorde voedingskeuzes te maken in de supermarkt. Dit is ook niet zo gek! Naast dat er veel verwarring wordt gezaaid in de media over wat goed en slecht zou zijn, wordt het je in de supermarkt ook niet makkelijk gemaakt. Er zijn nogal wat producten die als ‘gezond’ gepresenteerd worden, maar dat niet zijn.

Kosten

Aan het einde van de supermarkt safari weet jij precies wat je beter niet kunt kopen en wat wel. Een rondleiding duurt ongeveer één uur en kost 65 euro. Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact met me op via het contactformulier.

Wil jij ook een Supermarktsafari maken?