fbpx
Top

Cookart, de kunst van het eten

Cookart, de kunst van het eten

Vorige week donderdag mocht ik met Mariska van Marvelousz mee naar Amsterdam voor de boeklancering van het nieuwste kookboek “Cookart” in het moderne INK hotel. De ondertitel van het boek omvat het helemaal “de kunst van het eten”.

foto-06-10-16-12-33-26Dames achter het boek Cookart

Het boek is van a – z geschreven en opgemaakt door Jennifer Foster en Lianne Koster. Hun passie voor lekker eten en gedrevenheid iets moois te creëren, is het begin geweest voor het boek Cookart. Doordat ze beiden werkzaam zijn in de designsector benaderen zij eten vanuit een esthetische invalshoek. Ze hebben alle gerechten zelf samengesteld, de teksten geschreven, foto’s gemaakt en het artwork opgemaakt. Na twee jaar hard werken en vooral plezier maken, was het alleen nog de taak om een uitgever te vinden die het boek wilde uitgeven.


Eten is leuk!

En het moment is daar! Cookart ligt sinds maandag 3 oktober in de winkels en wij zijn heel enthousiast. Jennifer en Lianne hebben gezorgd dat eten er niet saai uit hoeft te zien, maar vooral heel leuk. Waarom witte rijst als het ook blauw kan zijn en alleen naar bloemen kijken als je ze ook kunt eten. Niets is te gek en ook nog eens super lekker. Wat ze in het boek Cookart willen laten zien, is dat je zo veel meer met eten kunt doen. Het boek is ingedeeld in 5 categorieën. Eet, snoep, snack, drink en maak. Onder “maak” vind je de leukste ideeën om je tafel op te leuken of hoe je een gummi bear lamp kunt maken. Als je daar niet vrolijk van wordt… 

Gerechten in leuke vormen

Samen met Silikomart gieten ze de gerechten in de leukste vormen. Een quiche op een stokje is toch sowieso al een feestje. De artikelen van Silikomart zijn ook te koop in de webshop. Alle gerechten zijn vegetarisch met optioneel een vlees toevoeging, maar de basis is vega.

Dus bestel snel dit geweldige kookboek voor €24,95 en laat je verassen door de kunst van het eten! 

Delen

Geen reacties

Sorry, the comment form is closed at this time.