fbpx
Top

Proteïne frappuccino

Proteine frappuccino FitFoodFab

Proteïne frappuccino

Als de temperatuur weer iets omhoog gaat dan heb ik gelijk minder behoefte aan warme dranken. Ik heb daarom voor het eerst dit jaar weer een ijskoffie gemaakt, namelijk een frappuccino. Deze keer heb ik er een beetje whey proteïne aan toegevoegd met de smaak ‘frozen cappuccino’ (hoe toepasselijk). Je krijgt dan deze heerlijke fluffy proteïne frappuccino. Er komen nog meer mooie dagen aan dus dan is dit zeker een aanrader!

Hoe maak je de proteïne frappuccino?

Wat heb je nodig:
(voor 1 grote beker)

  • Een dubbele sterke koffie of espresso
  • 1 el agavestroop, rijststroop of honing (optioneel)
  • 20 gram whey proteïne (frozen cappuccino)
  • Een handvol ijsklontjes (75 gram)
  • 150 ml amandelmelk

Zet een sterke kop koffie en voeg de agavestroop, rijststroop of honing door de koffie laat de koffie vervolgens afkoelen. Gebruik wel sterke koffie, want door de ijskontjes wordt de koffie iets slapper van smaak. Doe de afgekoelde koffie doe je in de blender en voeg de ijsklontjes, whey proteïne en de amandelmelk toe en mix het goed door elkaar. Schenk het in een glas of jar. Nog een leuk rietje maakt het drankje helemaal af!

Ik gebruik de Smart Protein in de smaak Frozen Cappuccino. Bestellen deze [the_ad id=”2355″]

proteïne frappuccino

Geen reacties

Laat een reactie achter

NieuwsbriefSchrijf je in en blijf op de hoogte!

Ik wil jou inspireren en motiveren om af te vallen, van je fysieke en mentale klachten af te komen en je op weg te helpen naar de beste versie van jezelf! Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.