fbpx
Top

In 3 maanden naar een fit,
energiek en gezond leven
Ja dat wil ik! Kies voor persoonlijke begeleiding en advies dat past bij jouw lichaam, leefstijl en doel

Coaching

Investeer in jezelf, je gezondheid en goede hormoonbalans

Hormonen spelen een grote rol in je gezondheid, gewicht, stemming en mindset. Het is daarom belangrijk om te begrijpen wat er mis kan gaan met onze hormonen en hoe je ze in balans kunt houden. Om af te vallen of van bepaalde klachten af te komen, gaat het niet om een hongerdieet of een strak voedingsplan waarbij je calorieën telt, maar om een blijvende verandering in je levensstijl. En daar help ik je graag bij!

Ik weet als geen ander hoe het voelt om (veel) extra kilo’s mee te sjouwen, vervelende klachten te hebben en vooral ook hoe het is om niet in balans te zijn, zowel fysiek als geestelijk. Het niet blij zijn met jezelf of zelfs ongelukkig worden van je eigen spiegelbeeld. Daarentegen weet ik nu ook hoe het voelt als je wél in balans bent en een gewenst gewicht hebt bereikt. Een mooie bijkomstigheid van een gezonde levensstijl is dat je er zoveel energie van krijgt. En dat hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn.

De punten waarop ik mij richt in de coachingstrajecten zijn voornamelijk op het gebied van:

Voedingsicoon FitFoodFab
Voeding

Beweging icoon FitFoodFab
Beweging

Mindset icoon FitFoodFab
Mindset

Stressbeperking icoon FitFoodFab
Stressbeperking

Laat mij je helpen

Ik ben er voor je om je te helpen met een gezondere levensstijl. Om hormonaal weer in balans te komen, door een gezondere leefstijl maar ook als je bent vastgelopen in je zoektocht naar gezondheid. Ervaar jij lichamelijke of mentale klachten zoals:

 • Hoofdpijn
 • Overgewicht
 • Darmklachten
 • PCOS-klachten
 • Vermoeidheid
 • Endometriose
 • Overgangsklachten
 • Huidklachten; acne, eczeem, etc
 • Stemmingswisselingen
 • Eetbuien of trek in zoet
 • Slecht slapen
 • Fibromyalgie

Wil je ook de fijnste versie van jezelf worden?

Het coachtraject

Wil je echt je leefpatroon aanpassen en een goede fundering leggen? Kies dan voor het coachtraject van 3 maanden. Je leert controle te nemen over je gezondheid, over jouw leven en jouw lijf.

Het coachtraject start met een uitgebreide intake met onder andere de EMB Bloedtest. Na drie tot vier weken volgt het adviesgesprek en dat is tevens de start van het coachtraject. We hebben wekelijks contact en bespreken we hoe het gaat, waar je tegen aan loopt en wat je kunt doen om de stijgende lijn naar een betere gezondheid vol te houden. In de (live of online) coachgesprekken gaan we dieper in op je oude gewoontes en patronen waar je vanaf wilt om plaats te maken voor nieuwe!

 • Coachingstraject 3 maanden

 • €797

  (of 4 x € 202)
  • 3 maanden intensieve 1-op-1 coaching
  • Uitgebreid intakegesprek met EMB Bloedtest (45-60 min)
   (voor een nóg gerichter persoonlijk advies)
  • Hormonale anamnese & neurotransmitters test
  • Uitgebreid advies- en startgesprek (90 min)
  • Persoonlijk voedings- en leefstijladvies
  • 3 individuele coachgesprekken (om de drie a vier weken)
  • Wekelijkse (telefonische) contactmomenten
  • Een coach die voor je klaar staat!
  • Weekmenu & recepten
  • Startpakket met o.a. habittracker en foodplanner
  • E-books zoals het ‘Salade stappenplan’
  • Altijd ruimte voor vragen, updates en dosis motivatie!

  Betaling ook mogelijk in 4 x € 202

Heb je nog vragen?

Je kunt ook vrijblijvend een afspraak maken voor een kort kennismakingsgesprek. In dit telefonische gesprek kijken we naar waar je nu staat, waar je graag naartoe wilt en welke begeleiding daar het beste bij past.

Testimonials icoon FitFoodFab

Ervaringen van anderen

Ik vond het onwijs interessant om het EMB-bloedtest traject bij Sanne te doen. Je komt zo onwijs veel van je lichaam te weten. Dingen die je misschien vermoede kunnen bevestigd worden maar er kunnen ook andere dingen waar je niets vanaf wist naar boven komen. Sanne legt alles duidelijk uit en geeft je de tools om er mee aan de slag te gaan.

Dominga Valdes

februari 2021

Het is superfijn om te weten wat er in jouw lichaam speelt en waar je specifiek aan kunt ofwel moet werken. Tot in details krijg je een uitgebreide uitslag met hele concrete informatie. Super waardevol en zou het iedereen aanraden!

Cristine

januari 2021

Door Sanne en het traject ben ik heel veel te weten gekomen over voeding, stress, beweging en wat het allemaal met je lichaam doet. Sanne geeft op een fijne manier veel informatie en gaat ook open het gesprek met je aan waardoor zij alle benodigde informatie krijgt die zij nodig heeft om een advies op te kunnen stellen, zonder dat je veel ellenlange vragenlijsten moet invullen. Dankzij het EMB bloedtest traject weet ik nu wat mijn lichaam nodig heeft en welke stappen ik (fysiek en mentaal) het beste kan zetten, waarmee ik hoop van mijn klachten af te komen.

Jenita

december 2020

Heel duidelijk en vriendelijk te woord gestaan. Je krijgt snel antwoord op vragen (mail) en het word duidelijk omschreven allemaal. Zeer prettig gesprek gehad zowel in real-life als via de pc.

Xandra

december 2020

Mijn ervaring met de EMB bloedtest bij Sanne is ontzettend goed. Ze luistert naar je verhaal, geeft je naast de uitslag een heel goed advies en voorbeelden/oplossingen. Je voelt je begrepen bij haar!

Mandy

november 2020

EMB bloedtest en de ondersteuning van Sanne waren de missing link die ik nodig heb voor mijn gezondheid. Nu weet ik aan de hand van de test waar ik gevoelig voor ben qua voeding maar ook wat ik moet doen dagelijks om het optimale uit mijn gezondheid te halen.

Guido

november 2020

De EMB bloedtest heeft me veel inzicht gegeven in de conditie van mijn lichaam op dit moment. Sanne is een warm persoon die uitgebreid de tijd neemt voor de intake en het bespreken van de resultaten. Ik ben blij dat ik bij haar terecht kon voor de EMB test.

Florianne

oktober 2020

Na jaren tobben met vage klachten de knoop doorgehakt en een EMB bloedtest traject gedaan. En wat fijn om dan te horen dat het niet tussen je oren zit maar er daadwerkelijk een oorzaak is voor mijn klachten. En je gelijk de handvaten krijgt om hier zelf iets aan te doen.

Carola

september 2020

Ik ben erg tevreden over de behaalde resultaten en ik heb het gehele traject als erg fijn en positief ervaren. Ik heb in 3 maanden veel bereikt. Meer dan ik van tevoren verwacht had. Ik heb weer over mijzelf geleerd. Maar vooral voel ik mij beter. Ik zit veel lekkerder in mijn vel en lichamelijk voel ik mij ook veel beter. Af en toe kreeg ik een 'schop onder mij kont', maar dat had ik nodig om weer op de goede weg te komen. Ik had dit niet alleen kunnen bereiken, maar dankzij de goede begeleiding is dit allemaal gelukt!

Evelien

september 2020

Na een eerder bloedtest was ik nieuwsgierig hoe ik voor stond en via internet kwam ik bij Sanne terecht ! Ik ben super blij en tevreden met deze kundige warme vrouw! Ze weet de juiste vragen te stellen en op een kundige maar leuke manier te vertellen hoe het ervoor staat. Ik wist dat het niet goed was maar wel een wake up call! En eye opener! Ik ben met de tips aan de slag gegaan en wat een verschil ik ben zo dankbaar dat Sanne me zo goed en fijn heeft geholpen ik zou iedereen een apk aanraden en zeker bij deze leukerd vol enthousiasme en passie vóór haar werk/cliënten. Ben heel dankbaar en voel me zoveel energieker zeker het mooiste kado wat je jezelf kan geven! Thanks Sanne!

Yet

juni 2020

Ik ben heel blij dat ik heb gekozen voor het 3 maanden traject. Sanne is heel vriendelijk, neemt de tijd en staat voor je klaar. Op advies van Sanne heb ik mijn voedingspatroon aangepast en dat ging boven verwachting goed. De EMB bloedtest wees uit welke supplementen ik nodig had om mijn tekorten aan te vullen. Met deze combinatie van de juiste voeding en supplementen en meer lichaamsbeweging, ben in 2,5 maand 7 kilo afgevallen. Ik ben minder vaak moe en zit lekkerder in mijn vel.

Linda

juni 2020

Na het persoonlijk advies van Sanne ben ik zelf aan de slag gegaan en ik merk zeker verschil na enkele weken! Ik zit beter in mijn vel, heb eigenlijk nooit last van een opgeblazen gevoel. Ook qua energie gaat het best goed, zelfs na 24-uurs diensten met weinig of zelfs geen slaap ben ik de dag erna gewoon weer de oude. Heb twee weken terug ook bloed gedoneerd, en mijn ijzer was goed! Ondanks dat ik (onbewust) beduidend minder vlees heb gegeten de afgelopen tijd. En ik ben ook afgevallen! In die zes weken tijd zelfs 4 kg. In totaal nu dus 8,3 kg en daar ben ik heel blij mee. Ik hoop rustig aan verder af te kunnen vallen. Ik zou niet meer terug willen naar hoe ik eerst at qua hoofdmaaltijden. Super bedankt dus voor je hulp! Dit was denk ik echt de springplank die ik nodig had.

Shirin

Mei 2020

Ik kan wel zeggen dat ik na het coachingstraject letterlijk en figuurlijk veel beter in mijn vel zit. Niet alleen mijn voedingsstijl, maar ook mijn levensstijl en mindset zijn enorm verbeterd! En dit heeft geweldige resultaten gegeven. Zo ben ik inmiddels ruim tien kilo afgevallen en ben ik van mijn darmklachten af (waar ik al mijn hele leven last van had en de medische wereld geen oorzaak voor kon vinden). Daarnaast heb ik binnen vier maanden een normale menstruatiecyclus en dat met PCOS. Ik had nooit kunnen denken dat ik mij lichamelijk en geestelijk zo goed zou kunnen voelen. Ik voel mij door de hulp en begeleiding van Sanne oprecht veel gelukkiger en relaxter! Sanne luistert echt naar je en geeft precies de informatie en tips die bij je passen. Het coachingstraject en Sanne hebben mijn verwachtingen overtroffen en iedereen zou zichzelf zo'n coach moeten gunnen. Door Sanne ben ik gaan inzien wat goed voor mij is en voor mij werkt. Ik voel me geweldig. Sanne duizend maal dank!

Eva

februari 2020

Ben ontzettend blij dat ik de EMB-test en het coachingstraject bij Sanne heb gedaan! Het was heel persoonlijk en ze heeft me concrete adviezen gegeven waarmee ik aan de slag kon. Ik voel me fitter en belangrijker, ik weet beter hoe ik goed voor m’n lichaam kan zorgen zodat ik ook fit blijf!

Matthijs

januari 2019

Ik heb de EMB test en de resultaten als enorm verhelderend ervaren. Voor mij vielen er verschillende puzzelstukjes op hun plaats, waardoor ik veel inzicht kreeg in het totaalplaatje van waar mijn klachten vandaan kwamen. De uitleg van Sanne heeft mij erg op weg geholpen om betere en meer opbouwende keuzes te maken voor mijn gezondheid!

Julia

december 2019

Ga aan de slag

Hormonen spelen een belangrijke rol waar het gaat om afvallen, fit en energiek zijn. Heb je dus last van gezondheidsklachten maar heb je nog geen oplossing gevonden, dan kan het interessant zijn om vanuit de orthomoleculaire gezondheid op zoek te gaan naar antwoorden! Wellicht heeft de reguliere zorg geen antwoord, of wordt het probleem niet oplost maar alleen de klachten verlicht. Kortom, wil je verder kijken en je lichaam écht ondersteunen, laten we dan samen op onderzoek uit gaan in het coachtraject. Een verstoorde hormoonbalans kan met voeding, beweging, stressbeperking en coaching weer in balans gebracht worden.

Maak een afspraak