Top
Revolution Slider Error: Slider with alias coaching not found.
Maybe you mean: 'home-slider' or 'coachingstrajecten' or 'reigingingskuur' or 'workshops'

Investeer in jezelf, je gezondheid en goede hormoonbalans

Hormonen spelen een grote rol in je gezondheid, gewicht en mindset. Het is daarom belangrijk om te begrijpen wat er mis kan gaan met onze hormonen en hoe je ze in balans kunt houden. Om af te vallen of van bepaalde klachten af te komen, gaat het niet om een hongerdieet of een strak voedingsplan waarbij je calorieën telt, maar om een blijvende verandering in je levensstijl.

Wil je persoonlijke begeleiding en advies dat past bij jou lichaam, leefstijl en doel? Wil je een coach, luisterend oor en tegelijk ook een stok achter de deur? Dan ga ik graag samen met jou aan de slag.

Reinigingskuur Clean 9 FitFoodFab

Wil je meer energie, iets afvallen en je minder opgeblazen voelen? Start dan met de 9-daagse reinigingskuur. Je gaat aan de slag aan de hand van de dagplanner, recepten en extra tips!

Tijdens een workshop of masterclass krijg je informatie en meer inzichten over een bepaald onderwerp. Je gaat zelf aan de slag waardoor je de informatie en tips gelijk kunt toepassen.

Ga voor een blijvende verandering in je levensstijl

Wil jij ook blijvend gewicht verliezen, je fitter en energieker voelen of op een natuurlijk manier van jouw klachten afkomen? Neem dan contact met me op voor meer informatie of het plannen van een intakegesprek of vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Contact opnemen

Laatste blogs & recepten

Ik wil anderen inspireren om ook een gezonde levensstijl te gaan ontwikkelen. Dit probeer ik te doen door mijn verhaal, mijn ervaringen, tips en recepten met je te delen.

 • 7 dingen die je ‘moet’ weten over PCOS

  Het polycystic ovary syndrome (PCOS) is een veel voorkomende hormoonstoornis. Helaas ben ik ook één van de gelukkigen die PCOS heeft. On

 • Nieuwe website is online!

  Ik heb een klein feestje te vieren want mijn nieuwe website is online! Aaahhh zo gaaf!! Afgelopen maanden heb ik hier heel wat uren aan be

 • Aandacht voor jezelf en elkaar

  ‘Onbewust kunnen de dagen, weken en maanden aan ons voorbij vliegen. Werk, kinderen, een wasje draaien en poetsen. Facebook, de sportsch

 • Stamppot bataat en pastinaak

  Het is weer tijd voor stamppot! Wil je eens iets anders op tafel zetten dan de gebruikelijke stamppotten? Maak dan eens deze stamppot met