fbpx
Top

Winactie & vernieuwde visolie capsule van TakeDaily

TakeDaily capsules FitFoodFab

Winactie & vernieuwde visolie capsule van TakeDaily

Je ziet in mijn Instagram tijdlijn of stories nog wel een de vitamines van TakeDaily voorbij komen. Dit komt omdat ik echt zo’n fan ben van gemak en service en dat is TakeDaily zeker als het gaat om het voorzien van je dagelijkse behoefte van vitamines en mineralen. Na het doen van de gratis test stond in mijn persoonlijke vitamineplan ook de visolie. De visolie capsule was altijd aan de forse kant….maar als je moeite hebt met het doorslikken van capsules dan heb ik goed nieuws, want de Omega-3 visolie van TakeDaily heeft sinds kort een kleinere capsule met dezelfde inhoud! Visolie is super goed voor je want het zorgt dat je voldoende gezonde visvetzuren binnen krijgt die belangrijk zijn voor een breed scala aan dingen, waaronder het hart, de hersenen en het gezichtsvermogen.

TakeDaily nieuw visolie FitFoodFab
Daarnaast heeft TakeDaily ook een plantaardige variant. De Omega-3 Chiazaadolie is een plantaardige olie, verkregen door een koude persing van de zaden. Het bevat gezonde omega-3 vetzuren!

Een maand gratis je persoonlijke vitamineplan

Vitamines en mineralen zijn organische, essentiële voedingsstoffen. Ze zijn onmisbaar voor jouw lichaam. Ze spelen een rol bij de groei, ontwikkeling, het herstel en het goed functioneren van het lichaam. Daarnaast zijn ze belangrijk voor het in stand houden van een optimale gezondheid.

Met een gezond en gevarieerd voedingspatroon proberen we zoveel mogelijk vitamines en mineralen binnen te krijgen. Maar in bepaalde periodes, zoals in de herfst en winter of tijdens drukke periodes dan kan ons lichaam wel iets extra’s gebruiken. En het is per persoon verschillend welke vitamines en mineralen jouw lichaam nodig heeft. Daarom krijg je van TakeDaily een vitamineplan op maat gemaakt.

En omdat ik zo’n fan ben van deze service en de kwaliteit van de vitamines en mineralen mag ik iemand blij maken met een maand lang gratis je vitamineplan door de brievenbus. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is onderaan het artikel/blog een reactie achter te laten.

Na de gratis maand kun je er zelf voor kiezen of je het abonnement stopzet of door laat lopen voor € 18,95 per maand.

Gefeliciteerd Beau! Jij bent de winnares van een maand lang gratis je persoonlijke Vitamineplan van TakeDaily

Reacties:

 • Stefanie de Klerk
  18/03/2018om08:26

  Omdat ik laatst gevast heb en sinsdien veel minder eet (onder meer het onbijt oversla) vraag ik me af of ik wel voldoende vitamines binnenkrijg.

 • Inge hermans
  18/03/2018om09:07

  Ik hoor en lees goede verhalen over dit vitamineplan!
  Daarom zou ik het graag zelf ook ervaren en kijken wat dit met mij doet. Naast een gezond voedingspatroon zou dit goed uitkomen en dus super zijn om te winnen ?

 • Bibi
  18/03/2018om09:15

  Heel benieuwd of ik wel voldoende vitamines naar binnen krijg, dus hulp zou ik wel kunnen gebruiken!

 • Ellen E.
  18/03/2018om09:35

  Bij mij komt Energy Support en Visolie uit de test. Ik ben benieuwd of ik me fitter zou gaan voelen met het vitamineplan.

 • Bianca
  18/03/2018om09:35

  Heel graag ben zeer benieuwd!!!

 • Kristel
  18/03/2018om09:36

  Ik ben nog zoekende in de supplementen, ben erg benieuwd wat dit voor me kan doen!

 • Stefanie
  18/03/2018om19:22

  Omdat ik kei hard bezig ben om zwanger te mogen worden (elke dag hormooninjecties) en dat vraagt veel van mijn lijf. Dus kan alle extra vitamientjes wel gebruiken. 🙂

 • Maaike
  19/03/2018om04:19

  Heel inspirerend en altijd goed om er meer over te leren

 • Trudy Peters
  19/03/2018om12:00

  Als vegan zou ik hier graag meer over willen weten, dus ik doe graag mee 🙂

 • Beau
  19/03/2018om13:15

  Wat een geweldige winactie ! Benieuwd hoe ik me zou gaan voelen met een vitaminen plan op maat !

 • Cathalijne
  19/03/2018om14:02

  Omdat ik bezig ben met afvallen kan ik mezelf niet altijd voorzien van alle benodigde vitamines en mineralen. Daarom neem ik regelmatig een multivitamine en omega-3 supplement en geeft magnesium me een rustig gevoel. Ik ben benieuwd wat Takedaily me zou aanbevelen! Fingers crossed voor de winactie!

Laat een reactie achter