fbpx
Top

Review Boho Tiffin, fabulous lunchboxen

Boho Tiffin review FitFoodFab

Review Boho Tiffin, fabulous lunchboxen

Een gezonde levensstijl volhouden blijft een uitdaging. Op school of op je werk wil je niet de verkeerde keuzes maken dus sta je in het weekend of de avond ervoor te ‘mealpreppen’ en alles in tupperware bakjes te verdelen. Er zijn tegenwoordig gelukkig handige plastic salade- en snackbakjes, maar leuk is anders. Om het nog een beetje fashionable te maken, kun je ze in mijn FitFoodFab tas meenemen 🙂

Chantal van den Boomen, bedenker en oprichtster van het merk Boho-Tiffin, vond die saaie lunchboxen ook maar niets, dus bedacht ze een oplossing: de Boho-Tiffin lunchbox! Deze fabulous lunchboxen zijn ‘Fashion For Food’. Omdat de Boho Tiffin met de meest geweldige printjes te verkrijgen zijn, was ik super enthousiast dat ik een Boho Tiffin mocht gaan gebruiken. Maar zijn ze naast super leuk ook handig? Dat vertel ik je in deze blog.

Mijn ervaring met de Boho Tiffin lunchbox

Boho Tiffins zijn lunchboxen in gave prints en gemaakt me duurzame materialen. Al eeuwenlang bestaat de Tiffin in India, in geen enkele Indiase keuken ontbreekt de Tiffin, die ook wel Dabba of Rantang genoemd wordt. Tiffin betekent letterlijk: tweede ontbijt of lunch! Een tiffin is eigenlijk eeuwenoude lunchbox die in geen enkele Indiase keuken ontbreekt.

In Nederland zijn we opgegroeid met de oer-Hollandse broodtrommel en plastic Tupperware. Zeker geen lust voor het oog en al dat plastic past al helemaal niet bij een healthy lifestyle. Hoogste tijd om daar wat verandering in te brengen, aldus Chantal. En zo ontstond Boho-Tiffin…Fashion for food!

De tiffin is opgedeeld in drie delen waarvan aan het onderste deel een klip zit die je bovenaan vast kunt haken. Doordat de Boho-Tiffin uit drie delen bestaat, kun je dus makkerlijk lekkere, gezonde en gevarieerde snacks en lunch meenemen. Met de Boho Tiffin worden jouw voorbereidingen voor een gezonde levensstijl een feestje.

De print is niet het enige want je kunt kiezen. Je stelt je eigen Boho Tiffin online in 3 stappen samen:

 1. kies je Boho Tiffin
 2. kies je hanger
 3. kies je bag

En hoppa je bent ready to go!

Ik heb mijn ‘Botanic’ Tiffin al super veel gebruikt. De trommeltjes zitten goed vast en het lekt niet. Het enige nadeel die ik kan bedenken, is dat je altijd alle drie de lagen mee moet nemen. Maar hé wie houdt er niet van eten?! Dus ik krijg de trommeltjes zonder moeite gevuld 🙂

Wat kun je nou allemaal in de Boho Tiffins meenemen? Je kunt denken aan kwarkbroodjes, rauwkost, ei-wrap, rijstewafel, bananenbrood, kleine salade en noem maar op.

Boho-Tiffin winactie FitFoodFab

Win een Boho-Tiffin

Ik mag iemand onwijs blij maken met de Boho-Tiffin, met Pavone print! Daar moet je natuurlijk wel iets voor doen.

 1. Laat hieronder weten dat je graag mee doet met deze te gekke actie. Waarom wil je een Tiffin, wat ga je allemaal meenemen en noem maar op!
 2. Like FitFoodFab en Boho Tiffin op Facebook en/of Instagram en laat met een emoticon weten dat je hieronder een reactie hebt achtergelaten.

De winnaar maak ik vrijdag 22 september bekend. Succes!

Gefeliciteerd Linde Mastbroek met je nieuwe Pavone Boho Tiffin!

 

Reacties:

 • Orianda
  17/09/2017om09:16

  Wauw, iedereen wil toch een tiffin! Ik zou hem meegeven aan mijn dochter naar school. Eindelijk iets waarin ze lekkere dingetjes mee ksn nemen zonder dat alles naar elkaar smaakt of dat ze allemaal verschillende broodtrommels mee moet nemen. Wat erin gaat??? Voor de kleine pauze lekker druifjes en aardbeien ( Zonder dat haar hele tas nat is van de lekkende broodtrommel) en voor de grote pauze lekker grof volkoren brood met kipfilet en dan weer in een ander bakje komkommertjes….Heerlijk!

 • Remke
  17/09/2017om10:14

  Wat een super leuke opbergboxjes! Eindelijk af van die handige maar oh so lelijke tupperware boxen. Ik vergeet vaak groente mee te nemen voor mn middag snack, maar met die drie lagen wordt je er vanzelf aan herinnert. Super leuk! Die wil ik wel winnen….

 • Sabina
  17/09/2017om10:42

  Ik ben verliefd op de Boho Tiffin. Nu ik vorige week geopereerd ben aan een gastric Bypass moet ik 6 eetmomenten per dag hebben en daar helpt deze box heel erg mee! Heel handig als ik aan het werk ben in de Nachtzorg!

 • Marijke
  17/09/2017om10:43

  Wauw wat toff dat je een Boho Tiffin mag weg geven? de lunch box staat al lang op mijn verlang lijstje ? ik zit nu nog in mijn verlof maar hoe leuk zou de Boho Tiffin zijn als ik weer ga werken en mijn gezonde lunch mee kan nemen ? ik vind deze combi het leukst!!
  Pavone
  Netbag Olijf
  En verassings hanger

  Ik zou er mijn favorite lunch er in doen en dat is —->
  Geroosterde boterham met avocado, geitenkaas en honing, zo lekker!

  Groetjes Marijke Horjus?

 • Jantien
  17/09/2017om12:01

  Alles wat ik nodig heb om mijn eerste werkdag na mijn zwangerschapsverlof goed te starten. Een fitfoodfab-tas met een rijkgevulde Boho Tiffin aan de ene arm, een lekkere mok thee van Tastea in de andere hand! Met zulke leuke producten wordt back in shape raken vast fun ??

 • Marianne Scholten
  17/09/2017om17:59

  Daar gaat van alles in. Eén etage voor stukken rauwkost, die ik in de ochtend altijd eet.
  De volgende etage gaat gevuld met een goede salade, en de onderste met eigen gemaakte belegde brood/sandwiches.
  En eigenlijk maakt de inhoud niet meer uit, de BOHO-TIFFIN maakt van iedere maaltijd een feestje!

 • Anita H.
  17/09/2017om18:51

  Meestal neem ik 3 gekookte (gepelde) eitjes, rauwkost, studentenhaver en wat chocolade mee als lunch naar mijn werk. Maar soms ook een salade of zo. Hoe dan ook: zo’n boho tiffin is zeer stylish verantwoord; daar wil ik wel mee gezien worden.

 • Brechtje
  17/09/2017om18:51

  Ik zou hier van alles in doen nu gebruik ik allemaal losse bakjes wat niet echt fijn is. Ik zou daar m’n salades in doen maar ook m’n kwark en wraps. Of m’n groenten alles wat ik nu mee neem in bakjes 🙂

 • Chanda
  17/09/2017om19:04

  Wat leuk?!! Ik doe heel graag mee met deze actie! Zoveel mooier dan die plastice trommeltjes.
  Ik zou er heerlijke sandwiches doen. Een heerlijke rauwkostsalade/fruitsalade waar je zoveel mee kan variëren. En wat zoets voor in de middag.
  De eetmomenten zijn op deze manier echt om naar uit te kijken?!!

 • Diny Gijsberts
  17/09/2017om19:05

  Goedenavond,
  Ik moet,nu ik in de overgang ben gekomen,extra opletten wát en hoeveel ik eet want gemiddeld komt een vrouw in de overgang 5 kilo aan !
  Op mijn werk hebben ze géén gezonde dingen,candybars,chips,huzarenslaatjes,blikjes fris,kortom ik moet zélf gezond eten mee brengen !
  Ben zowiezo grote liefhebbbster van groente en fruit ! ?????????????
  Volg op instagram onder Momzymom
  Twitter onder MissMomzy
  Pinterest onder DinyG Bloglovin onder eigen naam

 • Joyce
  17/09/2017om19:18

  Ik doe mee! Nu ik gezonder ben gaan leven, eet ik minimaal 5 keer per dag. Omdat ik in de thuiszorg werk, eet ik 2 maaltijden per dag in de auto. Ik zou een salade meenemen, een lijnzaadcracker met kaas of een aantal rijstwafels met humus. Iedere dag gevarieerd!

 • Daizy
  17/09/2017om19:19

  Ooh leuk!! Ik zou er m’n lunch en tussendoortjes in doen. Nu sjouw ik inderdaad met verschillende bakjes. Lekkere wrap met kipfilet en dan nog komkommer, tomaatjes en worteltjes of een lekkere couscoussalade.

 • Tiny
  17/09/2017om19:20

  Ik zou graag de boho salade willen winnen. Wat ik mee ga nemen voor de lunch een grote beschuit en een rauwkost salade met nootjes, komkommer, tomaat, een ei en vis. De boho ziet er zo gezellig uit lijkt wel een feestje!

 • Nalani Syx
  17/09/2017om19:31

  Hej! Ik doe graag mee met deze winactie. Wanneer ik nu naar het werk ga heb ik altijd 2,3,… potjes mee met lekker eten en gezonde snacks. Het zou tof zijn om deze mee te nemen in deze supermooie en handige lunchtrommels! Maakt het eten meteen nog fijner en smakelijker ? ? ❤

 • Els
  17/09/2017om19:32

  De boho-Tiffin is de ultieme lunchbox, geweldig design en wat zou het fantastisch zijn om deze mee te kunnen nemen naar het werk. Gevuld met wraps, salades, muffins, appeltaart/ bananenbrood met rozijnen of waarin gewone boterhammen nog luxe uitzien. Nu maar hard duimen dat deze binnenkort mijn beste vriendinnetje wordt.

 • Wendy
  17/09/2017om19:54

  Dat zou zeker gaaf zijn! Dan hoeven mijn collega’s niet steeds te lachen dat ze weer met al haar bakjes aankomt en kan mijn man blij zijn dat de bakjes gletsjer hem ook niet meer uit de kast tegemoet komt?. Hij zal hier dan gevuld worden met salades, wrap, kwark en granola en fruit/groente.

 • Linde
  17/09/2017om20:12

  Oooh ik zou heel graag deze mega hippe lunchboxen winnen! Na jaren alleen een tosti en sultana’s mee naar het werk, heb ik soms soort het roer om! Lekker zelfgebakken kwarkbol in het ene laagje, voor bij de koffie, een heerlijke salade in een wortelwrap in de tweede laag, als lunch, en vers gesneden fruit in de derde laag, al 4-uurtje! Zo kom ik mijn werkdag wel door, en dan ook nog eens super hip!

 • Kim Schollema
  17/09/2017om21:02

  Ik vind deze tiffins zo supertof! Ik ben helemaal into de #zerowaste oplossingen, en helemaal als ze ook nog een superleuk design hebben. Ideaal voor on the go! Ik ga het vullen met lekkere snacks, een salade of met mn leftovers van gisteravond voor lunch. Hoop er binnekort mee te kunnen shinen ?

 • Anita
  17/09/2017om21:21

  Zoveel lekkere en gezonde dingen kan je meenemen naar werk. Het verveelt nooit

 • Brigit
  17/09/2017om21:23

  Jaaa ik doe graag mee. Ik hou heel erg van lekker eten waardoor er nu weer een paar kilo af moet. Maar inkeek lekker blijven eten zoals een lekkere salade zoals kisir of een heerlijke meergranen boterham belegd met geitenkaas, tomaat, beetje sla en lekker wat peper. Maar een havermoutmuffin past hier ook prima bij. En ben eerlijk, eten uit een mooie boho tiffin maakt het nog aantrekkelijker.

 • Marika van soest
  17/09/2017om21:47

  Jaaaaa ik doe graag mee! Ook aan de gezonde voeding en met mijn 12 jarige werkdag zo lastig mee te nemen. De boho tiffin zou echt super zijn.
  Marika

 • Anja
  17/09/2017om21:58

  Ik doe graag mee, omdat ik de losse bakjes best beu ben

 • Lisa
  17/09/2017om22:09

  Ik doe heel graag mee met de actie! Al een hele tijd ben ik bezig met gezond eten en afvallen en dat hou ik aardig vol, maar dat gaat gepaard met stapels losse bakjes (die vaak ook nog eens lekken.. ). Dit zou dus de uitkomt zijn! En wat gaat er in? Sowieso veel verschillende dingen! Fruit, kwark met granola, kwarkbroodjes, bananenbrood, wraps..Nog veel meer! Oohh wat zou dat leuk zijn!

 • Nancy van der kamp
  17/09/2017om22:27

  Ja ik vind zo’n boho helemaal geweldig! Niet meer slepen met tig bakjes en potjes . Mn hele werkdag het voedsel bij elkaar , Mn salade en fruit, Mn twee boterhammetjes en een youghurt met cruesli. Zo kom ik de dag wel door!

 • K
  17/09/2017om22:35

  Oh ik doe graag mee….ik ben klaar met al die losse bakjes en zakjes.

 • Gca
  18/09/2017om00:01

  Eigenlijk is het bij mij heel simpel. Ik vind het een prachtig, geweldig mooi ding! Daarom alleen zou ik er graag een winnen. Behalve super gaaf is het ook heel handig! Alles blijft er netjes en lekker in.

 • Sylvia van den Bogaard
  18/09/2017om00:39

  Deze wil ik zo enorm graag winnen !! De boho-tiffin is zo enorm ideaal. Geen gedoe met zakjes of verschillende bakjes. Makkelijk schoon te houden. En genoeg hapjes emmeren voor de hele werkdag! Bananenbrood, noten, salades, yoghurt net vruchten , alles kan !! Ik ga even heel hard hopen dat ik deze mooierd ga winnen !

 • Joan
  18/09/2017om03:25

  Zien er zo leuk uit. Misschien hou ik afvallen beter vol als ik geen zakjes door mijn tas heb slingeren en fruit er gedeukt uitkomt. Ik doe mee en hopelijk win ik de lunchbox.

 • Kelly
  18/09/2017om05:40

  Wat gaaf! Ideaal om mee te nemen naar het werk en voor dagjes uit. Door voedselintolleranties is het eten buiten de deur altijd een uitdaging. Ik herken het idee van alle plastic bakjes. Handig, maar die dingen zijn echt spuuglelijk… de Boho Tiffin is echt veel mooier, een eyecatcher op kantoor en daar buiten! Ik doe graag mee!

 • Wanda
  18/09/2017om06:24

  Wat een leuke actie! Ik heb inderdaad allerlei kleine plastic bakjes mee naar het werk. Zo onhandig in de tas, een Boho Tiffin zou een welkome oplossing zijn! ???

 • Priya
  18/09/2017om08:00

  Yeaaaah I want it! Ze zijn zo mooi en lunchen op het werk wordt zoveel leuker hiermee! ?

 • Lisa Borstlap
  18/09/2017om09:00

  Jaa ik vind ze zo super mooi!! En het lijkt me zo handig! Niet alleen hebben mijn vriend en ik besloten vanaf nu – na onze vakantie – de gezonde draad weer op te pakken, ook start ik morgen op mijn nieuwe werk. In een modebranche, en dan wil je dus niet met Tupperware aan de lunchtafel zitten hahaha. Het zou zó goed uitkomen!!! Fingers crossed maar!

 • Sifra
  18/09/2017om09:03

  Beste en mooiste lunchbox ooit! Ik zou erg graag een willen omdat ik dan mijn lunch en snacks gewoon gemakkelijk mee kan nemen! En natuurlijk even pronken met de mooiste lunchbox ??

 • Marisa
  18/09/2017om10:20

  Nu de herfst vroeg zijn intrede maakt is het helemaal leuk om de vrolijke Boho Tiffin met Pavone print te winnen. Heerlijk zomers ziet hij er uit. Ik zou er dan ook nog even lekkere zomerse aardbeitjes, frambozen en blauwe bessen in meenemen. Wraps van wortelsap, ei en havermout gevuld met komkommer salade en een beetje dressing. De eerste dag mocht ik de Boho-Tiffin winnen zou ik er echt een feestje van maken en een gebakje maken van bodem amandelmeel en dadels en de bovenste laag van geweekte cashewnoten, kokosolie, citroensap, beetje honing HMMM Laat de herfst maar komen. Ik hou de zomer nog even vast.
  Bedankt voor deze mooie actie.

 • Nicole Elisabeth
  18/09/2017om12:23

  Ik zou heerlijke salades meenemen, en groentesnacks, en wraps en brood! De Botanic tiffin vend ik het mooist <3

 • Natasja
  18/09/2017om14:37

  Ik heb echt nét te horen gekregen dat ik,na 8 maanden thuis, een baan heb! Die tiffin zou dus vreselijk goed van pas komen om mee te nemen naar mn werk 🙂
  Wat ik erin mee zou nemen is mijn lunch en tussendoortjes. Dat komt neer op heerlijke gevulde bietenwraps met sla,geitenkaas,noten,bosui,appel en als tussendoortjes kwark met vers fruit of een verse soep, die ik op zondag vaak maak.

  Toi toi hoi iedereen!!!

 • Grete Karina
  19/09/2017om07:18

  Als verpleegkundige neem ik voor mijn dienst graag zo’n Tiffin mee naar het werk!
  En afhankelijk van of ik een avoond- dag- of nachtdienst heb vul ik die met wraps, fruit, groente, gerookte kip, gestoomde vis of noem maar op.
  En er is ook genoeg plek voor een hartige koek of ander tussendoortje.
  Ideaal lijkt me dat en zo’n Tiffin ziet er ook nog eens fantastisch uit.
  Nu maar duimen….. ?
  Fijne dag en groeten, Grete Karina

 • Marlous
  19/09/2017om17:56

  Wauw wat een super ontwerp! Daar zou ik graag mijn suikervrije maaltijden in doen als salades, wrap met ei, tomaten, worteltjes, kwark en nog veel meer. En wat zou ik op mijn werk een leuke voorbeeldfunctie zijn voor de kinderen en hun ouders…gaaf!

 • Nancy van der Hoorn
  19/09/2017om21:17

  Ik zou er heel graag een willen winnen, omdat ik nu al iedere dag mijn eetmomentjes aan het preppen ben. Erg leuk en super gezond. Inmiddels hierdoor al ruim acht kilo kwijt.
  Zo’n boho komt dan echt heel goed van pas. Ipv al die losse bakjes mee te nemen, die op hun kant belanden in de tas.
  Met een boho heb je niet eens meer een tas nodig.
  Het is een sierraad om zo te dragen.

 • Nathalie Verwoord
  20/09/2017om09:17

  Ik vind de trommels echt wauw! En met een groot gezin maak ik aardig wat trommeltjes in de week klaar: met fruitspiesjes, cherry-tomaatjes met mozarella-bolletjes, bananenbrood, een handje pecannoten, een bakje yoghurt, sandwiches met gerookte zalm en sla. En altijd weer loop ik er tegenaan, dat de trommels te klein, te laag zijn. Ik heb een mannenhuishouden en… die eten veel haha. Als ik er eentje win, en het bevalt (ongetwijfeld), dan komt er snel een bestelling van nog vier boxes aan. Love it!

 • Kim Walraven
  22/09/2017om07:30

  Zoooo gaaf deze!! Meenemen een lekkere salade, gemengd fruit en lekkere noten!! Heerlijke lunch!! ? En nu fingers crossed….

 • Marijke Stoelwinder
  22/09/2017om08:42

  Deze tiffin boxjes zijn prachtig! Nog mooier met een kleurrijke en gezonde inhoud! Bieten pannenkoekjes, pompoen cupcakes, druiven en snack komkommers. Dit is voor een drukke werkdag in de gehandicaptenzorg waar ik werk een perfecte basis om te knallen!

 • Tamara Elbersen
  22/09/2017om08:57

  By far de tofste winactie!!! Want wat zou graag een Boho-Tiffin hebben. Zoals je kan zien op mijn insta probeer ik lekker en gezond te eten. Voor mijn werk als IC verpleegkundige werk ik veel ‘s avonds en ‘snachts en zou met trots deze mooie box meenemen met bv wraps met hummus of kipfilet en groenten, kwark, vers fruit of wat te denken van salade met noten…kortom wat kan er niet in???? Ik ga heel hard duimen?????

 • Samantha Tomei
  22/09/2017om08:58

  Wat een mooie lunchtrommel. Ik zou hier lekkere knabbel groente sticks in kunnen doen voor mijn dochtertje, een pasta salade voor mij, eigengemaakte melk-vrije blueberry muffins, broodpudding Bites, bananen pannekoekrolletjes, heerlijke creaties van Oh My Pie. Je kunt blijven variëren en deze tuffen mag zeker gezien worden, dus die zal ook overal mee naar toe genomen worden. Ik volg jullie al een tijdje op Instagram (zie Sctomei) en hoop ook zeker dat ik een kans maak met deze giveaway. Bedankt voor deze leuke winactie!

 • Jacintha
  22/09/2017om10:08

  Wat een leuke, moderne en praktische lunchbox. Deze zou ik gebruiken voor mijn gezonde lunches om mee te nemen naar mijn werk. Ik wil namelijk wat gezonder gaan eten. Wat ik me zou nemen? Lekkere zelfgemaakte kleine salades, fruitsalade, healthy pancakes of wraps, en af en toe en lekker andere healthy receptje die ik regelmatig maak zoals bananenbrood of havermout muffins met fruit.

 • Sylvia van den Bogaard
  22/09/2017om10:10

  Oeweee!! Wat een beauty !
  Perfect voor m’n vers gekraakte nootjes, bananenbrood en salades !
  Of toch maar yoghurt ..
  wat een heerlijke prijs zou dit toch zijn !

 • Brechtje
  22/09/2017om10:38

  DIe zou ik zo graag willen winnen .. heb er een laatst 1 cadeau gegeven aan een vriendin van me maar wil wr zelf eigenlijk ook heel graag 1. Zo onhandig nou al die bakjes los in m’n tas. Zou ee m’n salades in doen maar ook kwark met muesli en noten . En af en toe wat heerlijke wraps. Maar ook groenten die nu allemaal in onhandige bakjes zitten /-)
  Duimen maar 🙂

 • Elyssa vonk
  22/09/2017om11:22

  Jaaaaaaaaaaaaa. Hier doe ik heel graag aan mee!!!! Waarom ik de tiffin zou willen winnen. Ten eerste om er de show mee te stelenop mijn werk…. im maak nog al graag alles zelf vers en krijg regelmatige nieuwsgierige blikken wat ik nu weer allemaal in mijn bakjes heb zitten.. het zou leuk zijn als niet alleen mijn eten maar ookmijn lunch tiffin de show gaat stelen.. wat ik zoal meeneem zelfgemaakte crackers, zelf gebakken bananenbrood, zelfgemaakte spreads, restje van de vorige dag aan avondeten, maar ook gewoon tomaatjes, paprikaatjes, noten, bessen aardbeien kortom alles wat ook in de tiffin zou passen?? en dan maar liefst 3 lagen.. dus dat word heerlijk vullen en dan ben ik meteen af van al die losse bakjes en zakjes die ik contstant mee loop te sjouwen. En minder kans om dingen te vergeten want alles zit lekker compact in de tiffin….. nu ga ik duimen?

 • Janice
  22/09/2017om11:50

  Ooooh na drie kindjes toe aan een BACK-TO-ME-PLAN! Dus deze tiffin is meer dan welkom om mee naar het werk te nemen. En zo meteen mijn 32kids in de klas het goede gezonde voorbeeld te geven! ??

 • Ingrid Wassenaar
  22/09/2017om13:37

  Graaaaag!! Na mijn recente zwangerschap waarin ik diabetes heb ontwikkeld is het belangrijk dat ik een goede leefstijl ontwikkel. Ik heb deze lunchbox daarbij nodig zodat ik alle gezonde ingrediënten mee kan nemen en m’n lunch een feestje wordt!

Laat een reactie achter