fbpx
Top

Nu afvallen & nooit meer aankomen

Nu afvallen + nooit meer aankomen - FitFoodFab03

Nu afvallen & nooit meer aankomen

Een boek met de titel ‘Nu afvallen & NOOIT MEER AANKOMEN’ dat klinkt interessant. Want afvallen daar hebben we allemaal wel ervaring mee, maar nooit meer aankomen dat is weer een heel ander verhaal. Het kleurrijke boek met maar liefst 241 pagina’s vol illustraties en tekst belooft me te helpen met afvallen en grip te krijgen op mijn (eet)gedrag. Of het jou gaat helpen? Ga je er blijvend mee afvallen? Lees hieronder verder en beoordeel zelf!

Nu afvallen + nooit meer aankomen - FitFoodFab

Wie zijn de personen achter dit boek?

Twee mensen hebben naast hun huwelijk ook hun krachten gebundeld op het gebied van voeding, psychologie en (gedrags)verandering. Eveline van de Waterlaat is diëtist en toegepast psycholoog. Ze is gespecialiseerd in de psychologie van het afvallen en op gewicht blijven. Ze past dit toe in haar eigen afslankstudio waar ze veel vrouwen met positief resultaat heeft begeleid. Zelf is ze ook met vallen en opstaan tien kilo afgevallen. Als ervaringsdeskundige heeft ze er daarom haar missie van gemaakt om andere vrouwen hierbij te helpen om weer lekker in hun vel te zitten.

Haar echtgenoot Leo Versluys heeft als therapeut en coach een passie om mensen een duwtje in de goede richting te geven, zodat zij nog beter gaan functioneren. Met zijn ervaring als HR directeur en het leiden van veranderingsprocessen heeft hij Eveline geholpen met het coachen van vrouwen die last hadden van probleemeten. Hij realiseerde zich dat er grote overeenkomsten zijn want uiteindelijk hebben mensen allemaal de drang om terug te schieten in oude vertrouwde gedragspatronen: jojo-gedrag.

Wat maakt dit boek anders dan andere afvalmethodes?

Nu afvallen & NOOIT MEER AANKOMEN is een compleet boek over blijvend afvallen.
Waar andere afvalmethodes vaak gebruik maken van inzicht in je leefgewoontes en je voeding, geeft dit boek ook handvatten om erachter te komen waarom je bepaald eetgedrag hebt (door je ego). Dit is een belangrijk aandachtspunt om echt je levensstijl te veranderen want veel onbewust gedrag wordt veroorzaakt door Ego-types die terugschieten in onnodig oud gewoontegedrag.

Wat verfrissend is aan dit boek, is de opzet. Iedereen is anders. Qua karakter, mindset, lichamelijke processen. Wat voor jou werkt hoeft voor een vriendin niet te werken. De auteurs hebben door middel van opdrachten en concrete voorbeelden een leuke manier gevonden om toch ‘maatwerk’ te bieden met dit boek.

Probleemeter? - FitFoodFab

Ga aan de slag

Neem de tijd om dit boek te lezen. Het boek bevat teveel informatie in 1x op te nemen. Wat fijn is, is dat de auteurs erg hun best hebben gedaan om de grote hoeveelheid aan informatie op verschillende manieren aan te bieden d.m.v. concrete voorbeelden, afbeeldingen en dergelijke. Daarnaast hoef je dit boek ook niet in 1x te lezen. Het is opgebouwd uit afgeronde hoofdstukken met een samenvatting, Q&A en opdrachten, waardoor je het boek ook makkelijk even weg kunt leggen. Er zit bijvoorbeeld een test in of je een probleemeter bent en op de website www.nooitmeeraankomen.nl kun je het ego-spel downloaden (betaald). Je kunt dan samen met je vrienden/vriendinnen of je partner op een leuke manier elkaars ego in kaart brengen. Gun jezelf de tijd om de opdrachten te maken. Ik vond ze soms rete confronterend (met name die over m’n ego) maar ze geven me wel nieuwe inzichten.

Conclusie

Of het jou gaat helpen? Zeker weten, al is het maar in het geven van waardevolle inzichten en informatie. Ga je er blijvend mee afvallen? Dat is aan jou! Ben jij niet bang om de confrontatie met jezelf aan te gaan? Dan is dit boek zeker de moeite waard om te lezen. Het boek is natuurlijk online te bestellen bij Bol.com.

Nu afvallen + nooit meer aankomen - FitFoodFab

Winactie

Om je die kans te geven om ook blijvend af te vallen en flink aan de slag te gaan, mag ik DRIE exemplaren van het boek Nu afvallen & NOOIT MEER AANKOMEN weggeven. Wat moet je doen om in het bezit te komen van een van deze drie exemplaren?

 1. Volg FitFoodFab op Facebook en/of Instagram (liefst beide natuurlijk)
 2. Laat hieronder weten waarom jij aan de slag wilt gaan met jezelf en voorgoed die strijd tegen de extra’s kilo’s wilt winnen.

En de winnaars zijn…….

Nathalie van Beek

Gea

Xanne

Stuur me een mailtje naar info@fitfoodfab.nl en het boek komt zo snel mogelijk je kant op.

Heb je niet gewonnen? Het boek is onder andere te verkrijgen bij Bol.com en ga direct aan de slag! Heb je behoefte aan persoonlijk advies en begeleiding? Neem dan vrijblijvend contact met me op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Reacties:

 • Kirstin van de Tillard
  21/05/2018om08:49

  Ik wil graag dit bo3k winnen om na de bevalling op een juiste manier mijn levensstijl blijvend aan t kunnen passen. De zwangerschap heeft mij 15 kilo doen aankomen, maar er moest sowieso 10 kilo er nog af, dus ik heb een lange weg te gaan. Ik h oef geen fit girl te worden, maar wel een gezonde en fitte mama die lekker in haar vel zit!

 • Saskia
  21/05/2018om09:20

  Als dit inderdaad een boek is wat inzicht geeft naast alleen maar weekmenu’s en gerechten, dan wil ik het heel graag winnen! Ik heb artrose, dus op gewicht blijven is heel belangrijk. Maar….ook heel moeilijk. Ik ben ook nog eens klein, dus aankomen is gelijk te merken en te zien. Dus ja heeeeeel graag. Fijne dag!

 • Amy Cox
  21/05/2018om09:46

  Augustus vorig jaar werd ik slachtoffer van een ernstig auto-ongeluk. Voor het ongeluk was het mijn eindelijk geluk om 15kg af te vallen en te leven met een gezonde levensstijl. Door het ongeluk ben ik weer terug gevallen in mijn oude levensstijl en krijg ik het ook niet meer voor elkaar om een gezonde levensstijl te krijgen.

  Misschien dat dit boek mij weer op de goede weg kan helpen

 • Jose
  21/05/2018om09:54

  Omdat ik momenteel zwanger ben en ik na mijn zwangerschap heel graag weer lekker in mijn vel wil komen te zitten. Dit boek kan mij daar heel goed bij gaan helpen.

 • Roelfien
  21/05/2018om09:59

  Ja graag! Hoe meer inzicht, hoe beter!! 🙂

 • Jennifer
  21/05/2018om10:17

  Ik ben Zelf een coach die ook graag mensen helpt om een ander pad te kiezen. Dit doe ik samen met klanten door middel van verandermethodieken. Ik ben helaas wel een coach waarbij het bij mijzelf ook niet altijd wil lukken. 10 jaar geleden overgestapt naar levenslang vegetarisch dieet. Daar voel ik mij helemaal happy mee, echter mijn suiker inname is hierdoor wel als vervanger ingezet. Ben dus niet een skinny vega geworden. 1,5 jaar geleden gestopt met roken, wat een overwinning. Ik kan het dus wel…. nu sinds een paar maanden aan het sporten gegaan. Maar die terugval in mijn eetpatroon blijft een dingetje! Ben zo benieuwd of deze methode die wordt beschreven mij zal helpen. Dat kan uiteraard alleen maar door het te ervaren. Dus ik sta open om dit boek te ontvangen en aan de slag te gaan? en mijn ervaringen zal ik graag delen

 • Sanne Laenen
  21/05/2018om10:18

  Ik zou dit boek heel graag willen winnen zodat ik deze kan gebruiken naar mijn klanten toe. Ik hoef geen kilo’s af te vallen, maar als ik 2x ga uiteten op een week komt het er direct bij en moet ik de dagen daarop bijna enkel sla eten om het er terug af te krijgen. Ben heel benieuwd op welke manier ze het in dit boek doen. Fingers crossers!

 • Silke Laenen
  21/05/2018om10:21

  Ik zou het boek niet alleen voor mezelf willen winnen maar ook om anderen beter te kunnen helpen. Ik ben met de opleiding Allround Voedingsdeskundige bezig en dit boek lijkt me de perfecte aanvulling om zelf wat meer inzicht te krijgen op bv psychologisch vlak en dus ook mensen beter te kunnen helpen naar die gezonde levensstijl en die ook te behouden. De opdrachten en voorbeelden in het boek zou ik dan ook in praktijk kunnen gebruiken bij m’n toekomstige klanten. Duimen maar dus! ?

 • XS
  21/05/2018om11:05

  Ja dit zou mij echt goed helpen. Ik wil al een lange tijd gewicht kwijt maar kom echter steeds aan als ik ermee aan de slag ga. Ik geloof er dus ook in dat er een psychisch component dwars ligt. Dus heeeeel graag wil ik dit boek winnen. Heb de site al geliked#

 • Ingrid
  21/05/2018om11:06

  Lijkt me super interessant. Zejer om te kijken waarom je het niet volhoudt en wat he kunt doen om dat te veranderen

 • Sandra Stalman
  21/05/2018om11:43

  Bijna 5 jaar geleden heb ik een gbp gekregen en ben ik 71 kilo afgevallen waardoor ik op randje ondergewicht zat. Dezelfde hormonen die ervoor zorgde dat normaal afvallen (dieet/sporten) en daarna niet kon stoppen met afvallen niet voldoende werkte zorgden ervoor dat onze wens om een kindje te mogen dragen al jaren niet vervuld werd.

  Ik werd uiteindelijk natuurlijk zwanger in 2014 en ben bevallen van een prachtige zoon in 2015. Ik was tijdens de zwangerschap 28 kilo weer aangekomen. Daar heb ik er 16 kilo weer van af gekregen. Mijn lichaam ging steeds moeilijker doen. Mijn suiker schoten constant naar beneden en mijn lichaam werkte niet meer mee.
  In juni 2016 heb ik de diagnose spierziekte HMSN gekregen. Ik zal in de loop van de tijd in een rolstoel komen. Door de veranderingen van mijn lichaam is het erg progressuef geweest.
  Ondertussen weeg ik nu 88 kilo (25 meer dan in 2014). En dit wil ik niet. Ik kan niet zomaar diëten en sporten gaat ook (nog) niet oa omdat ik nu nog een peuter van 2 heb rondrennen (en daar al mijn energie in zit ), een puber van 10 met een gebruiksaanwijzing en ik mijn spieren niet mag overbelasten en ze daarmee sneller afbreek .Ik voel mij rot in mijn lijf, ben bang dat ik weer extreem dik wordt. Ik wil zo graag weer slanker zijn en mij goed voelen maar weet niet hoe. De grootste fout van mijzelf is dat ik een emotionele eter ben en graag wil ik hulp dit de doorbreken. Graag zou ik het boek winnen.

  Sorry voor het lange verhaal.

 • Marina
  21/05/2018om11:44

  Ik zou heel graag dit boek willen winnen omdat ik al een aantal jaar jojo.. nu na een mentaal echt slecht periode en de nodige kilo.. vind ik dat het metaal eerst beter moet voor dat de kilo’s er niet meer aankomen.. nu ben ik mentaal al een heel stuk beter waardoor ik me weer kan focussen op de kilo’s en kom ik prompt dit boek tegen ik weet zeker dat het mij gaat helpen..
  Heel veel liefs…
  Marina

 • Pauline
  21/05/2018om12:13

  Ik zou dit graag willen winnen omdat ik weet dat ik goed kan afvallen,ondanks mijn pcos, en hoe maar het doorzetten lukt niet altijd. Toch wil/moet ik afvallen om weer zwanger proberen te raken en dan een fitte mama voor mijn kindje (s) te zijn. Maar ook vooral dat ik dan weer blij ben met mezelf dus mij algeheel beter zal voelen.

 • Suzanne
  21/05/2018om13:26

  Ik zou heel graag dit boek willen winnen om er achter te komen waarom het me nu toch niet lukt om de laatste kilo’s kwijt te raken.

 • Annelies B.
  21/05/2018om14:04

  Ik zou wel willen weten wat maakt dat het zo moeilijk is om op gewicht te blijven in plaats van je jojoen. Want daar gaat het bij mij elke keer mis. Afvallen en dan weer aankomen en ga zo maar door. Extreem dieet is ook geen succes. Hoop hier nu meer inzicht in te krijgen door dit boek!

 • Danielle
  21/05/2018om14:12

  Ik zou dit graag willen winnen omdat ik echt ten eunde raad raad ben. mijn huisarts neemr mijn pcos klachten niet serieus. Hij lacht mij gewoon uit. Ik liep bij een pcos gespecialiseerde dieetiste… viel niks af.. het enige wat zij zei je eet harstikke gezond raar dat je niks afvalt… huilend kwam ik thuis.. tot op de dag vandaag ben ik zooo depri hierdoor..

  Hoop dat dit boek mij kan helpen! Want ik weet het niet meer

 • Selina Lagrouw
  21/05/2018om14:12

  Na jaren tobben met mijn gezondheid, kreeg ik eind maart de diagnose cvs, chronisch vermoeidheidssyndroom. Tijdens mijn jeugd heb ik op hoog niveau gesport doordat ik dat ineens niet meer kon was ik veel aangekomen. Mede door mijn gezondheidsklachten zit sporten er niet altijd in. In de goede periodes viel ik af en in een slechte periode kwam het er weer aan omdat ik niet wist wat er met mijn lichaam was. Nu ik eindelijk duidelijkheid heb komt de periode van accepteren en er mee omgaan. Dit kost best wat moeite. Ik moet leren dat ik niet meer van mijn lichaam kan vragen als ik altijd deed. Veel programma’s zijn in combinatie met regelmatig sporten. Dit kan ik (nog) niet, dit boek wil ik gaan gebruiken bij mijn nieuwe start in een gelukkig en gezond lichaam.

 • Dinah
  21/05/2018om15:09

  a mn zwangerschapskilootjes krijg ik er maar niet af!

 • Shelley
  21/05/2018om15:37

  Klinkt heel goed! Ik ben in de afgelopen 2 jaar al ruim 10 kilo kwijt, maar er mogen er zeker nog 10 af en zoals je al heel herkenbaar schrijft, val ik steeds terug in oude gewoontes. Door veel overgewicht en ziekte in mijn familie wil ik er alles aan doen om een gezond gewicht te krijgen en behouden en als dit boek mij daarbij kan helpen wil ik het maar wat graag winnen (of bestellen haha).

 • Sascha_W
  21/05/2018om18:16

  Ik denk van mezelf dat ik gezond eet. Veel variatie in groenten, beperkte koolhydraten, flexitarier, zo min mogelijk pakjes en zakjes, en ik drink en snoep zelden. Toch lukt het me niet, om die paar extra kilo’s (ieder jaar één kilo erbij is na 5 jaar toch een extra zak aardappels dat je meezeult) van mijn heupen af te krijgen. Dat “terugschieten in gewoontegedrag” wat je noemt in je review, dat herken ik wel, en ook een soms opspelend ego is mij niet vreemd 🙂 Lijkt me dus best een uitdaging om met dit boek aan de slag te gaan en die zak aardappels los te laten en nooit meer op te pakken.

 • Ilse
  21/05/2018om19:24

  Ik zou dit boek heel graag willen winnen. Ik ben bijna uitgerekend van ons eerste kindje en ik kan niet wachten om mijn hormonen weer in balans te krijgen en weer mijn eigen lijf terug te hebben.

 • Gea
  21/05/2018om20:42

  Ik zou dit boek heel graag willen winnen. Om met P cos af te vallen gaat niet gemakkelijk. En doordat wij een grote kinderwens hebben moet ik 25 kg afvallen. Ik ben al redelijk op weg, nu 7 kg dmv zo weinig mogelijk kh te eten en zonder pakjes en zakjes te koken. Dus dit boek is van harte welkom. We duimen ervoor ??

 • Carolien
  21/05/2018om22:03

  Om eindelijk is op een goede manier samen met mijn boyfriend de strijd aan te gaan zijn beiden te zwaar en misschien is dit boek onze oplossing om ons te helpen in de stijd samen tegen de kilo’s want samen strijden is nog leuker dan alleen en beter ook nog

 • Diana
  21/05/2018om22:14

  Zou graag weer goed in mijn vel willen zitten. En wil graag weer wedstrijden rijden met mijn fitte paard. Nu ik nog. Verschillende pogingen gedaan in de loop der jaren maar het is echt een mentaal “dingetje”. Ben zeer benieuwd naar t boek.

 • Elisabeth
  22/05/2018om00:12

  Ben heel benieuwd naar het boek! Ben ongewenst vele kilo’s aangekomen. Zelfs nadat ik meer ben gaan bewegen en mijn eetpatroon heb aangepast. Ben benieuwd of dit boek me nog iets kan brengen. Ga je volgen!

 • Nathalie
  22/05/2018om12:50

  Ohh, dat zou zo zo zo welkom zijn. Ben momenteel bezig met dezelfde 10 kilo voor de vierde keer eraf krijgen… *Zucht* My middlename had net zo goed jojo kunnen zijn. Sta nog maar op de -2 nu, maar het zou zo motiverend zijn om zo’n boek als dit te lezen, een dan ook zeker te weten dat ik die twee kilo nooit meer ga aankomen!!

 • Marjolijn
  22/05/2018om15:17

  Allereerst, wat een fijn en zinvol boek! Ik word ik juli voor de tweede keer mama. De zwangerschappen hebben wel wat sporen en dus kilos met zich meegenomen. Ik was ooit 65 kilo. Ik woog na mij eerste zwangerschap 80 kilo. Ik zou enorm graag na het herstellen van mijn bevalling weer in shape komen. Mezelf weer terugvinden en houden! En dat betekend dus; afvallen en nooit meer aankomen! De beste versie van mijzelf! Alhoewel ik mezelf altijd wel heel lief en leuk vind hoor! Op goed geluk dus!!

 • Marjolein
  22/05/2018om22:19

  Wat een gave prijs! Heel graag wil ik het boek winnen, omdat ik me jaren lang heel onzeker heb gevoeld. Dat gevoel is nu grotendeels weg en dat wil ik graag zo houden. En dat ij combinatie met dat ik wel mag en kan genieten van wat lekkers te eten en te drinken als het een keer niet zo skinny/healthy is. Ben benieuwd of ik de gelukkige ben… :-).

 • Eva \ Miss Dude Blogging
  22/05/2018om23:47

  Klinkt als een goed en interessant boek, wat ik zeker wel zou willen winnen ☺️ Momenteel ben ik bezig met mijn strijd tegen de kilo’s. Het zijn er niet superveel die eraf moeten, maar aangezien ik niet mag sporten vanwege blijvende schade aan mijn rug valt het niet altijd mee. Ik volg je op instagram (@missdudeblogging.nl)

 • Jeanine
  23/05/2018om08:52

  Oh wat doe ik graag mee.. Ik pak het graag met beide handen aan.
  Op het moment zwanger van ons 3e kindje, tevens de laatste. Door mijn PCOS /insuline resistentie en dus ook zwangerdchapssuiker zoveel aangekomen. 2 kindjes bijna binnen 1 jaar gekregen (een cadeau hoor daar niet van!) Maar mijn lijf heeft echt hulp nodig. Afvallen MOET. Hopelijk kan dit boek mij inzichten, motivatie en handvatten geven die nodig zijn.

  Ik duim heel hard!

 • lies
  23/05/2018om10:43

  Ooh ja !

  Popje van bijna 6maand!
  Gestopt met borstvoeding en daar waren plots
  Weer de verloren kilo’s terug!

  Na mijn 2 zwangerschappen is het genoeg geweest
  Ik wil terug er iets aan doen! En ja het doorzettingsvermogen is er nog niet echt!
  Maar nu is het echt genoeg geweest… we hebben dedrempek bereikt en willen er Nu voor gaan. Hopelijk met het voel

 • lies
  23/05/2018om10:44

  Ooh ja !

  Popje van bijna 6maand!
  Gestopt met borstvoeding en daar waren plots
  Weer de verloren kilo’s terug!

  Na mijn 2 zwangerschappen is het genoeg geweest
  Ik wil terug er iets aan doen! En ja het doorzettingsvermogen is er nog niet echt!
  Maar nu is het echt genoeg geweest… we hebben dedrempek bereikt en willen er Nu voor gaan. Hopelijk met het voel

 • Corry
  24/05/2018om17:55

  Hoi…. Leuke actie! ik doe graag mee voor de 2e ronde… ♡ Ik heb pcos en dan is afvallen niet zo heel makkelijk…. Thx!

Laat een reactie achter