fbpx
Top

Hiep hiep hoera! Ik ben jarig en trakteer

Hoera 35 jaar FitFoodFab

Hiep hiep hoera! Ik ben jarig en trakteer

Whoehoe, ik ben JARIG! Tijd voor een feestje en wat extra rimpels 😉 Op mijn dertigste heb ik mijzelf beloofd dat ik wat minder zou rennen en vliegen en ook wat meer me-time momenten ging hebben. Een dag even niets inplannen of een beetje ontspannen en dat hoofd van mij legen. Dit gaat me al steeds beter af…..maar ik heb nu het gevoel dat ik na die belofte een paar keer heb geknipperd en er zat ineens vijf jaar bij 🙂 Ja ja, ik ben vandaag 35 jaar geworden! Ik vier mijn verjaardag nooit echt groot, maar deze leeftijd kan ik natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. Dus wie jarig is … trakteert!

Sanne 35 jaar FitFoodFab

35 jaar en dat moet gevierd worden!

Ik heb nooit zoveel met leeftijden maar 35 vind ik eigenlijk toch wel stiekem een beetje wat…. Ik moet ook eerlijk bekennen dat er daardoor ineens van alles door dat koppie van mij heen gaat. Ben ik wie ik zijn wil, loop ik niet ‘achter’ in de standaard levenslijn ;), wat wil ik nog allemaal doen en bereiken? Misschien toch maar eens een bucketlist maken of juist een paar tandjes rustiger aan doen? Maar daar ga ik jullie nu niet mee vermoeien 🙂 Een feestje voor mij betekent een feestje voor jullie! Een cadeautje om jullie te bedanken voor alle likes, reacties en lieve berichtjes. Het liefst geef ik 35 cadeautjes weg, maar helaas laat mijn portemonnee dat niet toe 🙂

Ik heb één ontzettend leuk en lekker pakket voor je samengesteld (niet gesponsord). In het pakket zit:

 • Een traktatiepakket van Yogi en Yousef, vol met de heerlijkste dadel producten
 • Een tas van FitFoodFab met leuke quote kaartjes

Yogi en Yousef 35 jaar FitFoodFab

Wat moet je daarvoor doen?

 • Laat een reactie achter onder het Facebook of Instagram bericht dat je meedoet
 • Laat hieronder een tip achter voor deze 35’er (maakt niet uit wat)
 • Meedoen kan tot en met 8 november 2017
 • Ik laat een reactie onder jouw comment achter als je gewonnen hebt, houdt het dus goed in de gaten.

Vergeet je natuurlijk niet in te schrijven voor de nieuwsbrief en mij te volgen op social media, vind ik leuk!

Reacties:

 • Hanneke
  05/11/2017om09:20

  Gefeliciteerd met je verjaardag. 35 is een hele mooie leeftijd, geniet ervan. Mijn tip is: volg je hart?

 • Femke
  05/11/2017om10:13

  Gefeliciteerd! Ga door met die dingen die je doet, ik kan er niet zonder, top! ??✨

 • BuitelSas
  05/11/2017om10:50

  Na alles wat je hebt bereikt: geniet van ‘t ‘nu’ .
  Dan komen er vanzelf weer plannen.
  ???

   • BuitelSas
    10/11/2017om19:23

    Superleuk! ?
    Zie Messenger berichtje naar FitFoodFab.

 • Anita H.
  05/11/2017om14:55

  Ik doe mee!! Mijn tip: sauna werkt goed om “je hoofd te legen” en heeft daarnaast nog wat aanvullende voordelen.

 • Anouk
  05/11/2017om23:20

  Hiep hiep hoera!! Gefeliciteerd!

  Geniet van de kleine dingen ! ♡
  Clichés zijn waar….
  Maak van iedere dag een feestje

  Fijne 40 min van je birthday nog 😉

  X

 • Sherry
  07/11/2017om01:00

  Gefeliciteerd ik doe mee. Ik ka. je niet vinden op facebook. Mijn tip: blijf altijd lachen!

Laat een reactie achter