fbpx
Top

De JouwBox onder de kerstboom

JouwBox editie 3 FitFoodFab

De JouwBox onder de kerstboom

Al eerder schreef ik over Jouwbox. Dit keer ontving ik de Kerst editie van de Jouwbox. De box bevat elf producten voor de prijs van €39,- en met een waarde van maar liefst €150. Iedere box heeft producten in de categorieën voeding, mondverzorging, haarverzorging, huidverzorging en suppletie die allemaal goedgekeurd zijn door Ralph Moorman. Ik was erg benieuwd of de producten ook mooi aansloten bij deze periode van het jaar……

Review JouwBox editie 3 van Ralph Moorman

JouwBox met Ralph verschijnt ieder kwartaal. Dit is alweer de derde editie!  Je kunt deze edities bestellen via www.jouwbox.nl. De producten zijn natuurlijk, en veelal van biologische afkomst en de ingrediënten zijn, zoals ik al schreef, zorgvuldig geselecteerd door Ralph Moorman. In de derde JouwBox zitten de volgende producten:

 1. Nourishing cream van Rosalpina
 2. Sélection de Marotte rouge 0,25L van H-eerlijke Wijn
 3. Tea bij me van Anne’s Tea (groene thee)
 4. Argan repair body lotion van Earth.Line (200ml)
 5. Vitamine D3 van A. Vogel
 6. Chickpea & Lentil chips van Rude Health
 7. Body oil zoete amandel van BEE Honest Cosmetics
 8. Visolie uit Noorwegen van Artic Blue
 9. Elke dag capsules van Vitals
 10. Concentrated bone broth van Liquid Gold
 11. Stick forever Fresh van We Love The Planet

Kosten en bestelling?

De box heeft een winkelwaarde van € 125 maar de box kost jou maar €39 en de verzendkosten zijn ook nog eens gratis. Je kunt de box direct bestellen via deze de website van JouwBox. Wil je liever de box eenmalig bestellen dan betaal je €45 voor de box. Ook is het mogelijk om een abonnement te nemen wat natuurlijk voordeliger is. Een abonnement is dus voordeliger en het is gemakkelijk en snel online opzegbaar.

Delen

Geen reacties

Laat een reactie achter

NieuwsbriefSchrijf je in en blijf op de hoogte!

Ik wil jou inspireren en motiveren om af te vallen, van je fysieke en mentale klachten af te komen en je op weg te helpen naar de beste versie van jezelf! Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

× Kan ik je ergens mee helpen?