fbpx
Top

Dagboek suikervrij eten week 4

Suikervrij eetdagboek FitFoodFab

Dagboek suikervrij eten week 4

Van één van mijn clienten kreeg ik als feedback dat ze het leuk had gevonden als ik tijdens het coachingstraject ook een keer mijn eetdagboek had gedeeld. Nou dat wil ik natuurlijk best wel doen 🙂 Dit laat goed zien dat ik ook niet Miss Perfect ben want ik geniet toch echt van mijn koffietjes en eet soms wel twee keer hetzelfde achter elkaar uit gemak. Ik heb ook een hekel aan weggooien dus ik eet vaak restjes (deze week iets minder zag ik).

Zoals ik ook altijd aan mijn clienten adviseer, had ik niet meer dan twee ‘feestjes’, anders wordt het belonen van jezelf met eten een gewoonte. Ik plan er altijd eentje in zodat ik nog ruimte heb voor een spontane actie.

Nu genoeg gekletst 🙂 Als je nog vragen hebt over mijn eetdagboek dan hoor ik het natuurlijk graag!

Eetdagboek suikervrij eten week 4

Maandag

Start: Cappuccino met havermelk + groot glas munt thee
Ontbijt: Schaaltje Alpro soja yoghurt (ongezoet) met 1/2 groene appel, lijnzaad, havermout, pittenmix en pindakaas
Tussendoortje: Geen
Lunch: Pokébowl (gekocht op het werk)
Tussendoortje: twee gekookte eieren
Diner: Thaise groene curry met pompoen
Als laatst: Cappuccino (cafeïnevrij) met havermelk

Dinsdag

Start: Cappuccino met havermelk + groot glas chai thee
Ontbijt: Groene smoothie
Tussendoortje: Rode paprika met hummus dip
Lunch: 3 rijstwafels (quinoa boekweit) met Hüttenkäse en kipfilet (peper en zout)
Tussendoortje: Handje walnoten
Diner: Bloemkoolnasi met tempeh en rendang (tempeh en rendang is van de toko)
Als laatst: Cappuccino (cafeïnevrij) met havermelk

Woensdag

Start: Cappuccino met havermelk + groot glas chai thee
Ontbijt: Geitenyoghurt met lijnzaad, havermout, kokosrasp en cranberrymix
Tussendoortje: Rijstwafel met notenpasta
Lunch: Pittige zoete aardappelsoep
Tussendoortje: Cappuccino met havermelk
Diner: Restje bloemkoolnasi met roerei er doorheen en restje pindasaus
Als laatst: Cappuccino (cafeïnevrij) met havermelk

Donderdag

Start: Cappuccino met havermelk (2x)
Ontbijt: Quinoa met appel
Tussendoortje: Geen
Lunch: Pokébowl (gekocht op het werk)
Tussendoortje: Puntpaprika
Diner: Goed gevuld ei (2x ei + eiwit, kastanje champignons, spinazie en geitenkaas)
Als laatst: Cappuccino (cafeïnevrij) met havermelk

Vrijdag

Start: Cappuccino met havermelk + groot glas chai thee
Ontbijt: Geen
Tussendoortje: Geen
Lunch: Salade met bonen, avocado, komkommer, feta en olijven
Tussendoortje: Komkommer met pittige hummus
Diner: Linzen & Mole (uiteten bij Bertmans)
Als laatst: Starbucks cappuccino

Zaterdag

Start: Cappuccino met havermelk (2x)
Ontbijt: Schaaltje geitenyoghurt met 1/2 groene appel, lijnzaad, havermout, pittenmix en pindakaas
Tussendoortje: geen
Lunch: Desemboterham (2x) met avocado en gekookt ei
Tussendoortje: Puntpaprika + cappuccino met havermelk
Diner: Gourmet*
Als laatst: Cappuccino (cafeïnevrij) met havermelk

* Tip: maak een grote salade zodat je niet ongemerkt hele stokbroden weg eet.

Zondag

Start: Cappuccino met havermelk
Ontbijt: Havermout pannenkoeken
Tussendoortje: Cappuccino met havermelk
Lunch: Rode Linzensoep
Tussendoortje: Komkommer met hummus
Diner: Zoete aardappel andijviestampot
Als laatst: Cappuccino (cafeïnevrij) met havermelk

Naast bovenstaand eetdagboek drink ik veel verse thee zoals gember en muntthee.

Geen reacties

Laat een reactie achter