fbpx
Top

Chocolade paaseitjes van SUE

Chocolade paaseitjes van SUE

Ik ben echt gek op chocolade!! Mijn guilty pleasure is dan ook eigenlijk, naast noten en pindakaas, alleen nog maar een goed stuk pure chocolade. Helaas zit er in heel veel repen ook geraffineerde suiker en ander soort onzin. Gelukkig zijn er steeds meer natuurlijk gezoete lekkernijen te koop. En nu dus ook geraffineerde suikervrij chocolade paaseitjes van SUE Rotterdam (whoop whoop).

Het concept van SUE is ontstaan omdat oprichtster en bedenkster Kim Sue Palm een gezonder alternatief zocht voor alle heerlijke zoetigheden waar ze maar moeilijk vanaf kon blijven. Inmiddels runt Kim SUE niet meer in haar eentje, maar samen met haar vriend. Het ‘zoet zonder suiker’ van SUE wordt allemaal ambachtelijk en met de hand bereid in hun eigen bakkerij.

Een aantal jaren geleden was ik al fan van de natuurlijk gezoete taartjes van SUE dus toen ik de paaseitjes op Insta voorbij zag komen, wist ik dat ik even langs moest gaan als ik in Rotterdam moest zijn. Ik ben zelf gek op pure chocolade dus daarvan ging zeker een doosje mee naar huis, maar ik heb natuurlijk ook aan jullie gedacht 🙂 Dus ik heb extra doosjes chocolade paaseitjes voor jullie meegenomen. Op Facebook en Instagram hoefde je alleen maar te reageren welke smaak je het lekkerst vindt, melk of puur.

En de winnaars zijn……

Puur: Marian Zwarts

Melk: Remke Vet

en dan heb ik nog een extra doosje met pure chocolade paaseitjes en die zijn voor…..

Larissa Lodewijk

Stuur een mail met je contactgegevens naar info@fitfoodfab.nl en ik stuur je de chocolade paaseitjes direct op!

Deze actie is geen samenwerking met SUE Rotterdam. Ik heb de chocolade paaseitjes zelf gekocht en besloten om het met jullie te delen.

 

 

Geen reacties

Laat een reactie achter

NieuwsbriefSchrijf je in en blijf op de hoogte!

Ik wil jou inspireren en motiveren om af te vallen, van je fysieke en mentale klachten af te komen en je op weg te helpen naar de beste versie van jezelf! Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.