fbpx
Top

Weg met de cellulitis en uitgerekte huid?!

Uitgerekte huid FitFoodFab

Weg met de cellulitis en uitgerekte huid?!

Als mensen vragen hoe het gaat zeg ik vaak “ja goed, ik zit lekker in mijn velletje” maar dat is eigenlijk maar deels waar. Mijn soul searching van afgelopen jaren en de ruim 30 kilo die ik kwijt ben geraakt, hebben me goed gedaan. Ik heb wat meer rust in mijn hoofd en heb veel meer energie door mijn nieuwe levensstijl. Neem je die uitdrukking letterlijk dan zit ik nog niet zo lekker in mijn vel….. Nee ik ben totaal niet zielig en ik ben trots op mijn verloren kilo’s! Maar mijn huid heeft het zwaar gehad en is behoorlijk uitgerekt. Met sporten kun je veel bereiken en strakker worden dus dat blijf ik ook zeker doen maar er is nu iets wat je huid nog een extra oppepper kan geven, namelijk LPG Endermologie. Wat het is en hoe het precies werkt, ga ik je uitleggen 🙂

 

LPG Endermologie

LPG Endermologie is een intensieve (mechanische) bindweefselmassage, ook wel lipomassage. Met deze methode wordt je huid op- en afgerold. Deze behandeling kan vetverklevingen en vocht helpen te verminderen en de huidstructuur gladder en steviger te maken. Dat klinkt goed toch?! Mijn huid is slapper geworden door gewichtsverlies maar ben je net moeder geworden dan kun je deze behandeling ook doen omdat het je lichaam ondersteunt bij het herstel.

Er zijn een aantal salons in Nederland met een Endermologie apparaat. Bij schoonheidssalon PureSan in Den Haag staat het nieuwste apparaat en daar kun je een behandelingsreeks afnemen voor de zones die je strakker wilt hebben. Je kunt hierbij denken aan je gezicht, kaaklijn, billen, bovenbenen en noem maar op. Ik heb gekozen voor mijn billen en bovenbenen. Vooral aan de binnenkant van mijn benen is een zone waar het maar slap blijft…. 🙁

De LPG Endermologie behandelingen

LPG Endermologie FitFoodFabTijdens de proefbehandeling legde Sandra uit hoe het apparaat precies werkt en liet me even voelen wat het apparaat precies doet. Na deze proefbehandeling hebben we een ‘behandelplan’ samengesteld voor mijn billen en benen. Bij de behandeling moet je ook een eigen ‘pakje’ aanschaffen. Dit is een soort wetsuit van een panty-stofje 🙂 De behandeling doe je het liefst twee keer in de week en hierna kun je het bijhouden en één keer in de maand je laten behandelen.

Eerste resultaten en ervaring

De behandeling zelf is eigenlijk heel ontspannend. Het is een stevige massage waarbij je voelt dat je huid licht wordt vast gezogen aan het kopstuk. Daarna rolt Sandra het kopstuk steeds in andere richtingen over de afgesproken zones heen. Na de behandeling voelt je direct een soort warm en tintelend gevoel en krijg ik gelijk wat extra motivatie om te drinken en te bewegen om die opgehoopte vetjes weg te krijgen en mijn huid extra te hydrateren.

Na vier behandelingen zie ik niet direct al een duidelijk verschil maar mijn huid voelt wel beter aan, zachter en soepeler. Het is een flinke geld- en tijdsinvestering, maar ik vind dat mijn lijf dat heeft verdient! Ik hou jullie op de hoogte van de vorderingen en mijn ervaringen met de LPG Endermologie behandelingen.

Tot snel!

 

Reacties:

 • Chris
  26/05/2019om16:45

  Ik ben benieuwd na je ervaring na de kuur.

  • Sandra de Zeeuw
   09/06/2019om20:00

   Hi Chris, als je het zelf een keer zou willen proberen krijg je van mij een kennismakingsbehandeling voor €30,00
   Je kan bellen of appen voor het maken van een afspraak. Met Vriendelijke Groet,
   Sandra van PureSan

Laat een reactie achter