fbpx
Top

Begin 2015 goed met een weekmenu!

Begin 2015 goed met een weekmenu!

Vrijdag 19 december begon voor mij de kerstvakantie, HEERLIJK! Dit leek samen te gaan met het compleet loslaten van het gezonde voedingspatroon…. Mijn vakantie startte ik met een weekendje kerstshoppen in Dusseldorf met mijn moeder en zusje. Gezond eten is dan een hele uitdaging, dus ik besloot drie dagen lekker te gaan genieten van al het lekkers. Van germknuddels tot eierpunch en heisse maronen. Helaas zorgt het eten van suikers dat je daarna nog meer suiker wilt eten, dus ook die dagen erna kon ik me niet inhouden. Inmiddels loopt mijn vakantie aan zijn einde en mijn lichaam is behoorlijk van slag. Weerstand ging omlaag, darmen van slag en weer last van haaruitval. Het is dus weer afgelopen met de pret en ik ga me weer focussen op het suikervrij eten.

Om niet iedere dag in de AH te lopen en in de verleiding te komen om verkeerde dingen te kopen, maak ik in het weekend mijn weekmenu en haal ik boodschappen voor de hele week. Op zondag bereid ik ook alvast dingen klaar zodat het me in de ochtend niet teveel tijd kost om mijn ontbijt en lunch te maken. Mijn zusje stuurde me de link door van de blog FoodQuotes met deze leuke gratis printbare weekmenu’s! Ze zijn echt ideaal. Mijn boodschappenlijstje maak in altijd in mijn Appie app dus ik gebruik zelf de rechterkolom om mijn tussendoortjes op te schrijven. Inmiddels heb ik ook mijn eigen printbare weekmenu gemaakt, de weekly food planner, waar ik wekelijks met boodschappenlijstje mee maak!

Heb je inspiratie nodig voor het samenstellen van je weekmenu? Kijk dan eens op mijn suikervrije eetdagboek.

 

Geen reacties

Sorry, the comment form is closed at this time.