fbpx
Top

EMB Bloedtest icoon FitFoodFab

EMB bloedtest

Meten is weten

Heb je (vage) gezondheidsklachten? Dat kan gebeuren, dat hebben we allemaal wel eens! Maar wat als deze dag overgaat in dagen, weken, maanden of zelfs jaren? Dan is er meer aan de hand en dan biedt de EMB bloedtest uitkomst!

Ik bied in mijn praktijk een Energetische Morfologische Bloedtest (EMB) aan die verschillende verstoringen in het lichaam kan aantonen en daarmee een verklaring geven voor de klachten waar jij mogelijk al langere tijd mee rondloopt, zoals vermoeidheid, stemmingswisselingen, huidklachten (zoals acné, psoriasis of eczeem), concentratieproblemen of darmklachten.

Wat is de EMB bloedtest?

Door onze bloedvaten stroomt het bloed dagelijks 7000 keer rond met een uiterst waardevolle lading. Zuurstof, voedingsbestanddelen en afvalstoffen vervoert het vasculaire systeem van orgaan tot orgaan, van cel naar cel. Het bloed bereikt elke afgelegen uithoek van ons lichaam, van onze teennagels tot onze haarwortels. Het bloed is niet alleen transportmiddel maar ook temperatuurregelaar en middelpunt van ons afweersysteem.

Wat heeft jouw lichaam je te vertellen?

Bloedtesten in de reguliere zorg kunnen bloedarmoede, ijzertekort, schildklierafwijkingen, auto-immuunziekten en bepaalde infecties aan het licht brengen.

Maar uit het bloed kan veel meer informatie gehaald worden. Met een paar druppels bloed uit je vinger krijg je uitgebreide informatie over de conditie van je lichaam. Zo kunnen er signalen naar voren komen van een eventuele vitaminen- en mineralentekort, voedselsensitiviteiten en of er zich parasieten, schimmels en/of bacteriën in je darm bevinden. Daarnaast wordt ook gemeten of er sprake is van een toxische belasting, een hormonale disbalans, of je stresswaarden te hoog zijn en nog veel meer.

Een team van experts van het lab analyseert het bloed op microscopisch en energetisch niveau. De uitslag van het lab combineer ik met de gegevens van de intake, zodat ik een goede analyse kan maken. Dit is de basis van je persoonlijk advies, zodat jij je snel weer fit en gezond kunt voelen!

Bekijk mijn aanbod en prijzen

Afspraak maken

Ben jij benieuwd naar wat je lichaam jou te vertellen heeft?

Loop je al lange tijd met (vage) klachten, maar weet je niet waar dit vandaan komt?

Of heb je altijd al een bloedonderzoek willen doen om te kijken of je een vitamine- en mineralen tekort hebt? Dan biedt de EMB bloedtest uitkomst!

Neem contact op
Testimonials icoon FitFoodFab

Ervaring van anderen

Dominga Valdes

Ik vond het onwijs interessant om het EMB-bloedtest traject bij Sanne te doen. Je komt zo onwijs veel van je lichaam te weten. Dingen die je misschien vermoede kunnen bevestigd worden maar er kunnen ook andere dingen waar je niets vanaf wist naar boven komen. Sanne legt alles duidelijk uit en geeft je de tools om er mee aan de slag te gaan.

Cristine

Het is superfijn om te weten wat er in jouw lichaam speelt en waar je specifiek aan kunt ofwel moet werken. Tot in details krijg je een uitgebreide uitslag met hele concrete informatie. Super waardevol en zou het iedereen aanraden!

Jenita

Door Sanne en het traject ben ik heel veel te weten gekomen over voeding, stress, beweging en wat het allemaal met je lichaam doet. Sanne geeft op een fijne manier veel informatie en gaat ook open het gesprek met je aan waardoor zij alle benodigde informatie krijgt die zij nodig heeft om een advies op te kunnen stellen, zonder dat je veel ellenlange vragenlijsten moet invullen. Dankzij het EMB bloedtest traject weet ik nu wat mijn lichaam nodig heeft en welke stappen ik (fysiek en mentaal) het beste kan zetten, waarmee ik hoop van mijn klachten af te komen.

Xandra

Heel duidelijk en vriendelijk te woord gestaan. Je krijgt snel antwoord op vragen (mail) en het word duidelijk omschreven allemaal. Zeer prettig gesprek gehad zowel in real-life als via de pc.

Mandy

Mijn ervaring met de EMB bloedtest bij Sanne is ontzettend goed. Ze luistert naar je verhaal, geeft je naast de uitslag een heel goed advies en voorbeelden/oplossingen. Je voelt je begrepen bij haar!

Guido

EMB bloedtest en de ondersteuning van Sanne waren de missing link die ik nodig heb voor mijn gezondheid. Nu weet ik aan de hand van de test waar ik gevoelig voor ben qua voeding maar ook wat ik moet doen dagelijks om het optimale uit mijn gezondheid te halen.

Florianne

De EMB bloedtest heeft me veel inzicht gegeven in de conditie van mijn lichaam op dit moment. Sanne is een warm persoon die uitgebreid de tijd neemt voor de intake en het bespreken van de resultaten. Ik ben blij dat ik bij haar terecht kon voor de EMB test.

Carola

Na jaren tobben met vage klachten de knoop doorgehakt en een EMB bloedtest traject gedaan. En wat fijn om dan te horen dat het niet tussen je oren zit maar er daadwerkelijk een oorzaak is voor mijn klachten. En je gelijk de handvaten krijgt om hier zelf iets aan te doen.

Evelien

Ik ben erg tevreden over de behaalde resultaten en ik heb het gehele traject als erg fijn en positief ervaren. Ik heb in 3 maanden veel bereikt. Meer dan ik van tevoren verwacht had. Ik heb weer over mijzelf geleerd. Maar vooral voel ik mij beter. Ik zit veel lekkerder in mijn vel en lichamelijk voel ik mij ook veel beter. Af en toe kreeg ik een 'schop onder mij kont', maar dat had ik nodig om weer op de goede weg te komen. Ik had dit niet alleen kunnen bereiken, maar dankzij de goede begeleiding is dit allemaal gelukt!

Yet

Na een eerder bloedtest was ik nieuwsgierig hoe ik voor stond en via internet kwam ik bij Sanne terecht ! Ik ben super blij en tevreden met deze kundige warme vrouw! Ze weet de juiste vragen te stellen en op een kundige maar leuke manier te vertellen hoe het ervoor staat. Ik wist dat het niet goed was maar wel een wake up call! En eye opener! Ik ben met de tips aan de slag gegaan en wat een verschil ik ben zo dankbaar dat Sanne me zo goed en fijn heeft geholpen ik zou iedereen een apk aanraden en zeker bij deze leukerd vol enthousiasme en passie vóór haar werk/cliënten. Ben heel dankbaar en voel me zoveel energieker zeker het mooiste kado wat je jezelf kan geven! Thanks Sanne!

Linda

Ik ben heel blij dat ik heb gekozen voor het 3 maanden traject. Sanne is heel vriendelijk, neemt de tijd en staat voor je klaar. Op advies van Sanne heb ik mijn voedingspatroon aangepast en dat ging boven verwachting goed. De EMB bloedtest wees uit welke supplementen ik nodig had om mijn tekorten aan te vullen. Met deze combinatie van de juiste voeding en supplementen en meer lichaamsbeweging, ben in 2,5 maand 7 kilo afgevallen. Ik ben minder vaak moe en zit lekkerder in mijn vel.

Shirin

Na het persoonlijk advies van Sanne ben ik zelf aan de slag gegaan en ik merk zeker verschil na enkele weken! Ik zit beter in mijn vel, heb eigenlijk nooit last van een opgeblazen gevoel. Ook qua energie gaat het best goed, zelfs na 24-uurs diensten met weinig of zelfs geen slaap ben ik de dag erna gewoon weer de oude. Heb twee weken terug ook bloed gedoneerd, en mijn ijzer was goed! Ondanks dat ik (onbewust) beduidend minder vlees heb gegeten de afgelopen tijd. En ik ben ook afgevallen! In die zes weken tijd zelfs 4 kg. In totaal nu dus 8,3 kg en daar ben ik heel blij mee. Ik hoop rustig aan verder af te kunnen vallen. Ik zou niet meer terug willen naar hoe ik eerst at qua hoofdmaaltijden. Super bedankt dus voor je hulp! Dit was denk ik echt de springplank die ik nodig had.

Matthijs

Ben ontzettend blij dat ik de EMB-test en het coachingstraject bij Sanne heb gedaan! Het was heel persoonlijk en ze heeft me concrete adviezen gegeven waarmee ik aan de slag kon. Ik voel me fitter en belangrijker, ik weet beter hoe ik goed voor m’n lichaam kan zorgen zodat ik ook fit blijf!

Julia

Ik heb de EMB test en de resultaten als enorm verhelderend ervaren. Voor mij vielen er verschillende puzzelstukjes op hun plaats, waardoor ik veel inzicht kreeg in het totaalplaatje van waar mijn klachten vandaan kwamen. De uitleg van Sanne heeft mij erg op weg geholpen om betere en meer opbouwende keuzes te maken voor mijn gezondheid!

Anoniem

2 maanden geleden heb ik de bloedtest bij Sanne laten doen. Ik was in eerste instantie een beetje overdonderd door de hoeveelheid informatie die eruit kwam maar Sanne legde goed uit dat je de adviezen (bv voeding, supplementen, beweging) kan zien als handvatten. Niet alles hoeft in één keer omgegooid te worden. Ik ben dus begonnen met wat voor mij het handigste was in te passen: tarwevrij eten, hoogwaardige supplementen, meer omega 3 en yoga. Ik vond dat laatste altijd een tikje zweverig, maar ik merkte na 3 sessies (gewoon op youtube te vinden) al dat ik ook naast die 20-30minuutjes veel meer op mijn ademhaling let. Nooit bij stilgestaan hoe oppervlakkig mijn ademhaling was en hoe hoeveel je lichaam aan stress los kan laten als je er een beetje beter op let. Ook het tarwevrij eten bevalt me prima; minder last van mijn buik en ik merk het ook duidelijk aan mijn huid. Het advies van Sanne ligt ergens waar ik het af en toe kan inkijken, en soms voeg ik dan weer wat toe aan mijn lijstje van aanpassingen. Maar eerlijk gezegd kost het me weinig moeite: ik was jaren bezig met: wat doet hetgeen wat ik nu doe voor hoe ik eruitzie. En dat is nu verschoven naar: wat doet hetgeen wat ik nu doe voor hoe ik me voel. Een hele waardevolle omslag!!

Wil jij ook de EMB Bloedtest doen of heb je nog vragen?

Wat is het doel van de EMB bloedtest?

Het doel van de EMB bloedtest is het inzichtelijk maken welke mogelijke voedingstekorten, energetische verstoringen en belastingen ten grondslag liggen aan de klachten of gewoon als een algehele gezondheidscheck.

Hoe gaat de EMB test in zijn werk?

Het afnemen van een EMB bloedtest gaat heel eenvoudig in zijn werk. Met een vingerprikje waarvan ik een paar druppels bloed nodig heb. Ik heb niet veel bloed nodig, de afname is dus binnen korte tijd gedaan en is vrijwel pijnloos.

Vervolgens stuur ik het bloed op naar het laboratorium (EMB B.V.) waar ik mee samenwerk. Een deskundig team van het laboratorium analyseert je bloed en bekijkt de resultaten, waardoor je ook informatie krijgt over de patronen die zij in jouw waardes zien.

De uitslag van het laboratorium combineer ik met de gegevens van de intake, zodat ik een goede analyse kan maken. Dit is de basis van je persoonlijk advies (leefstijl-, voeding- en suppletie advies), zodat jij je snel weer fit en gezond kunt voelen!

In het tweede gesprek bespreken we het persoonlijke advies. Meestal is dit zo’n 4 weken na het intakegesprek.

De EMB bloedtest is onderdeel van het coachingstraject waarbij ik je intensief begeleid om van je klachten af te komen. Tijdens het adviesgesprek bespreken we of je naar aanleiding van de uitkomst van de test behoefte hebt aan extra begeleiding d.m.v. het traject.

Waar wordt op getest?

Met de EMB bloedtest kunnen de volgende verstoringen aangetoond worden:

 • Vrije radicaal belasting
 • Leverbelasting
 • Darmverstoring
 • Parasiet- en schimmelbelasting (vaak dé reden van darmklachten)
 • Adrenale status (stress, bijnieren, cortisol, etc.)
 • pH balans (zuurtegraad van je lichaam)
 • B12-status
 • Vitaminenpanel (denk aan vitamine D tekort, vitamine A, etc.)
 • Mineralenpanel (denk aan magnesiumtekort of zinktekort, etc.)
 • Spoorelementenpanel (denk aan een tekort aan jodium, koper, etc.)
 • Toxische belasting (te veel gifstoffen in je lichaam)
 • Virale belasting (virus wat zorgt voor vermoeidheid bijvoorbeeld)
 • Bacteriële belasting
 • Geopatische stress (stress van WIFI, zendmasten, etc.)
 • Pancreasinsufficiëntie (alvleesklier/insulineresistentie)

Tevens worden de volgende reguliere waardes gemeten en geanalyseerd:

 • Trombocyten (bloedplaatjes)
 • Rode bloedcellen (erytrocyten)
 • Witte bloedcellen (leukocyten)
 • Hemoglobine (Hb, ijzer)
 • Hematocriet (Ht)
 • Mean Corpuscular Volume (MCV)
 • Mean Corpuscular Hemoglobin Concentration (MCHC)

Wellicht duiden de uitslagen erop dat je darmflora uit balans is, dat je stresswaarden te hoog zijn, of dat je insulineresistentie aan het ontwikkelen bent.

Zeer waardevolle informatie om serieuze gezondheidsproblemen voor te zijn.

Wat zijn de voordelen van deze test?
 • De test geeft snel en veel informatie omtrent de status van jouw gezondheid en aanwezige gezondheidsproblemen.
 • De behandeling is vaak efficiënter en korter.
 • De test voorziet in een leefstijladvies, een voedingsadvies en een suppletieadvies.
 • De test is veel goedkoper dan normaal via laboratoriumonderzoek zou moeten worden betaald.
Wat zijn de kosten?

De EMB bloedtest is onderdeel van het coachingstraject waarbij ik je intensief begeleid om van je klachten af te komen. Tijdens het adviesgesprek bespreken we of je naar aanleiding van de uitkomst van de test behoefte hebt aan extra begeleiding d.m.v. het traject.

De EMB bloedtest bevat een intake, bloedtest afname en daarna een adviesgesprek waarin we het advies bespreken. De kosten hiervoor zijn €215,-.

De bloedtest wordt NIET vergoed door de zorgverzekeraar.

De kosten bedragen de bloedtest zelf (het materiaal en inkoop), verzendkosten, de afnametijd, de analysetijd in het lab en het uitleggen en uitwerken van het uitgebreide persoonlijke advies.

Wat betekent energetisch?

Het hele universum hangt aan elkaar door trillingen of frequenties. Dit betekent dat iedere stof, ieder lichaam en alle onderdelen daarvan een eigen specifieke frequentie of frequentiebereik hebben. Als duidelijk is welk onderdeel welke frequentie of frequentiebereik uitstraalt, kun je dit zichtbaar maken, met behulp van verschillende apparatuur.

De Energetisch Morfologische Bloedtest bestaat uit het analyseren en meten van reguliere waarden (met wat relevante toevoegingen) en van energetische waarden.

Is de EMB bloedtest hetzelfde als een reguliere bloedtest?

De adviezen die worden gegeven hebben een energetische en/of holistische insteek. De waarden in deze test kunnen niet 1 op 1 vergeleken worden met een reguliere bloedtest. Bijvoorbeeld voor vitamine B12 kan er een regulier normale waarde zijn, terwijl deze EMB test een deficiëntie aangeeft. EMB test doet metingen, vaststellingen, onderzoeken en behandeladvies uitsluitend met instemming van de client. Deze vervangen echter niet de diagnostiek, verpleging of verzorging van de reguliere gezondheidszorg. Metingen, bevindingen, onderzoeken en adviezen naar aanleiding van de EMB bloedtest vallen onder ‘natuurgerichte geneeswijzen’.

Heb je nog vragen?

Je kunt ook vrijblijvend een afspraak maken voor een kort kennismakingsgesprek. In dit gesprek kijken we naar waar je nu staat, waar je graag naartoe wilt en wat de EMB bloedtest voor je kan betekenen. Het kennismakingsgesprek kan ook telefonisch.

 • EMB Bloedtest (basic)

 • €215

  Intake & Advies
  • Intakegesprek met EMB Bloedtest (45 min)
   (voor een nóg gerichter persoonlijk advies)
  • Adviesgesprek (60 min)
  • Persoonlijk voedings- en leefstijladvies
 • EMB Bloedtest traject

 • €275

  Intake, advies & consult
   • Intakegesprek met EMB Bloedtest (45 min)
    (voor een nóg gerichter persoonlijk advies)
   • Adviesgesprek (60 min)
   • Persoonlijk voedings- en leefstijladvies
   • Vervolg consult na 4-6 weken (45 min)
    (kan ook online of telefonisch)

   Betaling ook mogelijk in 2 x € 139

Wil jij ook de EMB Bloedtest doen of heb je nog vragen?